I säsong: augusti

I augusti kommer björnbär, kålrot, majs och pumpa.

I augusti finns det gott om:
Aprikos
Basilika
Blekselleri
Blomkål
Bondbönor
Broccoli
Brytbönor
Blåbär
Björnbär
Citron
Dill
Fikon
Fänkål
Gräslök
Gullök
Gurka
Hallon
Krusbär
Körsbär
Kålrabbi
Kålrot
Körsbär
Majrova
Majs
Mangold
Melon
Morötter
Nektarin
Palsternacka
Paprika
Persika
Persilja
Plommon
Pumpa
Purjolök
Potatis
Päron
Rabarber
Rädisor
Rättika
Rödbeta
Rödlök
Rödkål
Sallad
Salladskål
Sockerärtor
Sparris
Spenat
Spetskål
Zucchini
Tomat
Vinbär
Vindruvor
Vitkål

I säsong kommande månader

  • Nyponsoppa med apelsin

    I säsong: september

    September bjuder på stora skördar av grönsaker. Då kommer bland annat grönkål, brysselkål, fänkål och jordärtskockorna upp ur sina gömställen.
  • Kantarellpaj från Mitt kök recept

    I säsong: oktober

    I oktober är kantarellerna, melonen och dadlarna som bäst, och det finns också gott om olika rotfrukter och äpplen att njuta av!
  • I säsong: November

    I säsong: November

    Att äta frukt och grönt som är i säsong är bra både för smaken, för miljön och för plånboken. Här hittar du tips på guldkornen i november.

Aprikos

Blomkål

Broccoli

Blåbär

Citron

Fikon

Hallon

Majs

Morötter

Palsternacka

Paprika

Persika

Plommon

Pumpa

Purjolök

Päron

Rabarber

Rödbetor

Sparris

Spenat

Tomat

Vinbär

Vinduvor