Ernst Kirchsteiger

Ernst Kirchsteiger
Foto: Cecilia Möller/TV4

Från jobbet som korvförsäljare på Ikea har kocken och kreatören Ernst klivit rakt in i den svenska folksjälen med sin charm och starka personlighet.

Karismatisk är bara förnamnet på mannen som trollbinder oss med sina filosofiskt naiva citat, goda mat och miljoner kreativa lösningar i hemmet.

"Man känner sig aldrig så rik som när man plockar ut färskt bröd ur ugnen"

Ernst är kock i grunden och vi får njuta av hans enkla och ombonade kokkonst, vackra dukningar och uppfinningsrikedom i program som Jul med Ernst, Ernst i Toscana och Sommar med ErnstHos oss på Köket hittar du alla Ernsts goda recept från de populära programmen.

Här kan du köpa Ernst Kirchsteigers produkter och kokböcker

Visa mer

Populära recept av Ernst

 • Ernsts saffranskrans

  Populära julrecept från Ernst

  Ernst Kirchsteiger är alltid en källa till inspiration när julmaten ska dukas fram. Här hittar du hans mest populära recept till jul.
 • Jul med Ernst 2017 trappa

  Ernst: Den här kakan kan jag inte vara utan i jul!

  Ingen kan skapa julstämning som Ernst. Här tipsar han om hur du enkelt fixar väldoftande julpynt, pimpar peppisar på minuten och vilka kryddor som hör julen till.
  Och så berättar han vilken kaka han inte vill vara utan - och hur han själv ska fira julen.
 • Chokladtryfflar med kastanj

  Ernsts bästa julgodis

  Populära recept på julgodis från Jul med Ernst! Koka tjongkola, rulla egna Mozartkulor eller gör hemgjorda marknadskarameller.
 • Sagotårta på Ernst Kirchsteigers vis 2

  Enkel bjudmat på Ernsts recept

  Mat och fest är livet, enligt Ernst Kirchsteiger. Duka upp till middag och bjud över vännerna. Här har vi samlar några av Ernsts goda och enkla recept som passar till middagsbjudningen.
 • Ernsts scones med enkorn och fruktmüsli

  Bjud på lyxig brunch - här är Ernsts bästa recept

  Om det är någon som vet hur man slänger ihop en lyxig brunch så är det Ernst! Här hittar du allt från frukostomeletter, marmelader, rustika bröd och hemgjord müsli. Bjud över vännerna och duka upp till brunchsuccé!

Fler av Ernsts goda recept

Fler tips för Ernst-fantasten!