Om Köket

Välkommen in i Köket! Hos oss hittar du dina favoritrecept från köket.se, men också tips och klipp från våra omtyckta matprogram i TV4 och Sjuan samt Sveriges mest populära kockar och inspiratörer.

Oavsett om du vill baka spröda småkakor, svänga ihop en grön gryta eller imponera på middagsgästerna med en lyxig trerättersmeny har vi verktygen som hjälper dig att lyckas.

Internetworld utsåg oss till Sveriges bästa matsajt 2016. Motiveringen löd: "Köket.se dukar upp en snygg, responsiv receptsajt med mängder av indexerade recept och mer eller mindre kända kockar (vem kan tacka nej till Ernst Kirchsteigers kantarellpaj?). Snygga bilder och videor får det att vattnas i munnen på oss, den förmodligen allra viktigaste egenskapen hos en bra matsajt. Som en extra krydda erbjuder man en e-butik där man kan köpa allehanda köksredskap och köksmaskiner."

Saknar du något? Har funderingar kring något i köket? Eller vill du kanske tipsa oss om något gott? Tveka inte att maila oss på info@koket.se

Psst! Under året kommer vi att fylla på skafferiet med nya tjänster och spännande händelser som gör Köket ännu härligare att hänga i. Håll utkik!

Redaktionens favoritrecept