Paprikadipp med fetaost och pitabröd
Paprikadipp med fetaost och pitabröd
6 ingredienser
Paprikaröra med ajvar relish, fetaost och rostade valnötter. Servera denna goda paprikadipp som snacks till rostat pitabröd.
Se Lisa Lemke laga receptet

Ingredienser
- 4 mjuka pitabröd
- 2 dl ajvar relish
- 150 g fetaost
- 50 g valnötter
- salt
- olja, till stekning
Gör så här
- Rosta valnötterna i en torr medelhet stekpanna.
- När nötterna börjar "svettas" och dofta är dom klara att mixas tillsammans med ajvar och fetaost. Använd en stavmixer.
- När du fått en fin konsistens, smaka av med salt och ställ i kylen till servering.
- Stek pitabröden i en stekpanna i rikligt med olja.
- När de fått färg, lyft upp och låt rinna av samtidigt som du saltar.
- Skär i mindre bitar och servera med dippen.