Tommy Myllymäki

Från mormors nävgröt i Finland till en silverplats i världens mest prestigefyllda kocktävling. Möt Tommy Myllymäki, en av Sveriges bästa kockar!
Han syns överallt, Tommy Myllymäki. Med oräkneliga vinster i sin bakficka, från vinnare i Årets Kock och Kockarnas kamp till ärofylld silver - och bronsmedaljör i den omtalade kocktävlingen Bocuse d'Or i Lyon i Frankrike.
Vill du gå Tommys såskurs? Klicka här
I TV-rutan har vi sett hans briljerande kokkonster i bland annat Kockarnas kamp, TV4 Nyhetsmorgon och Kökets middag. Konster som han även satt på print i de storsäljande böckerna "Fisk och skaldjur", "Såser" och "Grönsaker, tillbehör och garnityr".
Tävlingsmänniskan Tommy har gått från klarhet till klarhet i gastronomins fotspår. Vill du uppleva Myllymäkis rätter kan du besöka hans stjärnkrogen Aira.
Hos oss i Köket kan du självklart laga Tommys recept, allt från klassisk husmanskost till gourmét à la Myllymäki.
Köp Tommys böcker!


Senaste från Tommy Myllymäki

Vad är emulsion egentligen?

Myllymäkis enkla vardagsmat

Få till den perfekta såsen med Tommy Myllymäki
Fler av Tommy Myllymäkis recept
Tommys populära såser
Mer från Myllymäki

Såskurs med Tommy Myllymäki

Gott till vardags

När du vill äta något extra gott...
