Jordärtskocka i ugn med mandel och dragon

Laga stjärnkocken Myllymäkis bästa tillbehör

Tommy Myllymäki tipsar om 5 recept på goda tillbehör att servera vid festligare tillfällen. Testa en god och krämig rödkålssallad eller varför inte en silkeslen sötpotatispuré? Inspireras av superkockens bästa recept!

Jordärtskocka i ugn med mandel och dragon

Gräddig jordärtskocksgratäng med mandel och dragon. Passar extra bra till kyckling.

Glaserad lök med apelsin

Tommy Myllymäkis glaserade lök med apelsin passar utmärkt som tillbehör till anka och fläskkött.

Palsternacka med messmör och citron

Stekt palsternacka som vänds runt med messmör, citron och timjan. Extra gott som tillbehör till viltkött eller söndagssteken.

Sötpotatispuré med vanilj och rostade pumpakärnor

Myllymäkis lena puré på sötpotatis och brynt smör passar utmärkt till fisk, fågel och även kött.

Myllymäkis rödkålssallad med soja, sesam och ingefära

Rödkålssallad som påminner om en coleslaw med asiatiska smaker. Passar perfekt till grillad kyckling eller revben.