Tommy Myllymäkis 5 bästa recept på förrätter

Tommy Myllymäki 15
Foto: Cecilia Möller

Stjärnkocken Tommy Myllymäki bjuder på 5 riktigt goda och enkla förrätter - dina middagsgäster kommer garanterat älska dem!

Potatis- och purjolökssoppa med löjrom och chips

Myllymäkis recept på en riktig klassiker till förrätt - även kallad crème vichyssoise med ett finare namn. Denna soppa serveras kall, vilket gör den utmärkt att bjuda på när du har många gäster.

Toast med varmrökt laxröra

Den här enkla röran på varmrökt lax med majonnäs, cornichons och rödlök går alltid hem hos gästerna! Den går dessutom utmärkt att förbereda, så steker du bara brödet vid serveringen. 

Carpaccio med kronärtskocka och parmesan

En klassisk italiensk förrätt som görs på fina råvaror - tunt skivad oxfilé som toppas med citronmarinerade kronärtskockor och god parmesan. Recept av stjärnkocken Tommy Myllymäki.

Rå lax med sojadressing, gurka och rättika

Bjud på en god förrätt med asiatiska smaker! Laxsashimi som toppas med en lite syrlig sojadressing. Serveras med gurka, rättika och laxrom. 

Myllymäkis toast skagen

Toast skagen är en klassisk förrätt på årets festdag - nyårsafton. Tommys variant görs med hemslagen majonnäs, pepparrot och löjrom.

Fler tips!