I säsong: november

I november är fikon, mango, svartrötter och satsumas som allra bäst. Det finns dessutom gott om savojkål, kålrabbi, vitkål, sharonfrukt, morötter, pumpa, purjolök, blomkål, brysselkål, dadlar, jordärtskocka, kålrot och kastanjer.

I november finns det gott om:
Apelsin
Avokado
Blomkål
Brysselkål
Citron
Clementin
Dadlar
Dill
Fikon
Gullök
Grapefrukt
Grönkål
Jordärtsskocka
Kastanjer
Kiwi
Kålrot
Mango
Morötter
Nypon
Palsternacka
Potatis
Pumpa
Purjolök
Päron
Rättika
Rödbeta
Rödlök
Rödkål
Sallad
Salladskål
Savoykål
Sharonfrukt
Spetskål
Svartrot
Vindruvor
Vitkål
Äpple

I säsong kommande månader

  • Citrussallad med granatäpple och persilja

    I säsong: december

    Att äta frukt och grönt som är i säsong är bra både för smaken, för miljön och för plånboken. Här hittar du tips på guldkornen i december.
  • I säsong: januari

    I säsong: januari

    Frossa i nyttiga rotfrukter under vintern - miljövänligt, prispressat och väldigt gott! Här hittar du recept och tips på mat i säsong.
  • Äppelkaka i långpanna

    I säsong: februari

    Under februari ska du passa på att äta kål, rotfrukter, vinteräpplen och blodapelsin. Här får du recept och tips.

Apelsin

Avokado

Blomkål

Brysselkål

Citron

Dadlar

Fikon

Grapefrukt

Grönkål

Jordärtskocka

Kiwi

Kålrot

Morötter

Nypon

Palsternacka

Pumpa

Purjolök

Päron

Rödbetor

Vinduvor

Vitkål

Äpple