Paul Svensson

Paul Svensson 2018
Foto: TV4

Här hittar du recept från Paul Svensson, tv-kock och krögare.

Paul Svensson har lång erfarenhet som kock och kreativ ledare för toppkrogar som Bon Lloc och F12. Han har även utmärkt sig med en femteplats i 2003 års kock-VM i Lyon, Bocused’Or, där de bästa kockarna i världen utses. Paul har även gett ut flera kokböcker. Idag driver han restaurangen Fotagrafiska som 2017 blev utsedd till "Världens bästa museirestaurang"

Paul Svensson är även en välkänd tv-kock i bland annat Maträddarna och Sveriges yngsta mästerkock. Dessutom föreläser Paul om mat, gastronomi, matfilosofi och trender.

Visa mer

Fler recept av Paul

Vill du laga mer grönt?

  • Pauls kurs grönsaker samlingsbild

    Paul Svensson tipsar

    Att odla och tillaga sina egna grönsaker plockade direkt från trädgården, blomsterlådan eller krukan i fönstret är en riktigt härlig känsla!
    Här har vi samlat enkla odlingstips och goda, gröna recept från Paul Svenssons onlinekurs.
    Sponsrat innehåll
  • Pauls 3 tips - så lyckas du med rotsellerin_01

    Mest populära vegorecepten

    Alienliknande rötter och ett grovt jordigt skal. Ja det är rotsellerin det! Men den har efter några århundraden som ful soppgrönsak äntligen fått en plats i finköken, tack vare dess otroliga smakrikhet. När det gäller rotselleri är det helt enkelt insidan som räknas!
    Sponsrat innehåll
  • Lyckas med alla dina potatisrätter - Paul Svensson ger dig proffstipsen_06

    Pauls 5 bästa potatistips!

    Det finns smarta knep för hur du lyckas med alla dina potatisrätter. Med tipsen nedan kommer rätterna bli lika goda som på restaurang. Här får du nämligen ta del av Paul Svenssons bästa potatistips som är hämtade ur hans onlinekurs.

    Smulades potatisen sönder i potatissalladen? Blev potatisen smaklös som du skulle servera kokt med lite smör och salt? Blev pommesen hård inuti? Med följade tips kommer du lyckas med alla potatisrätter framöver!
    Sponsrat innehåll
  • Sparrisens mysterium och användningsområde_5

    5 smarta sparris-tips från Paul Svensson!

    Vad är skillnaden mellan vit och grön sparris? Hur förvarar man sparris och hur länge håller den? Paul Svensson vet hur du tar tillvara på grönsakerna på allra bästa sätt! Med hans vinnande tips från onlinekursen Gröna smaker kan du ta tillvara på och laga magiska rätter med sparris.

    Här har vi samlat 5 av hans tips från kursen!
    Sponsrat innehåll
  • 3 hemligheter bakom en krämig putatispuré_header2

    Så gör du en perfekt krämig potatispuré!

    Paul Svensson vet hur du tar tillvara på grönsakerna på allra bästa sätt. Med hans vinnande tips från onlinekursen Gröna smaker kan du laga en magisk potatispuré som får gästerna att häpna.

    Här har vi samlat 3 av hans tips från kursen!
    Sponsrat innehåll