I samarbete med Philadelphia

5 matvaror att alltid ha hemma

Halvtomt i kylen och slut på fantasi? Se till att ha de här matvarorna hemma så behöver du aldrig stå med kurrande mage och inte veta vad du ska laga till middag. Här är 5 råvaror som räddar dagens alla måltider – frukost, mellis, lunch och middag

Philadelphia

​Philadelphia är en mångsidig matvara som passar till dagens alla måltider – på frukostmackan, som pastasås, i soppa och såklart i bakverk och dessert. Se till att alltid ha en ask Philadelphia hemma så har du en krämig sås, gott pålägg eller snabb dessert redo.

Lasagneplattor eller pasta

Lasagneplattor och pasta har lång hållbarhet och är en perfekt ”rensa-kylen-matvara”. Gör en pastarätt på grönsaksrester, konserverade bönor, köttfärs från frysen eller det du har hemma helt enkelt. Philadelphia gör sig perfekt som krämig pastasås eller som ett alternativ till bechamelsås i lasagnen.

Lättlagad och krämig vegolasagne >>

Enkel och krämig pasta med rökt lax >>

Linser

Linser är billigt, proteinrikt, med lång hållbarhet och väldigt mångsidigt. Med linser kan du göra mättande soppor, linsbiffar eller matiga sallader. Och du kan alltid använda linser som ett protein att fylla ut med i köttfärssåser, grytor och lasagne. Helt enkelt ett riktigt ”must have” i skafferiet!

Testa en krämig linssoppa med Philadelphia >>

Kött eller fisk i frysen

Lax, kyckling eller köttfärs är huvudråvaror och går utmärkt att förvara i frysen utan att de blir torra eller tråkiga. Har du det hemma har du alltid en bra grund till en mättade middag som inte behöver vara komplicerad.

Släng ihop en Krämig kycklinggratäng med sötpotatis eller gör Lax i ugn med Philadelphiatäcke.

Ägg

Ägg är en riktig räddare i nöden när det gäller såväl frukost, mellis, lunch eller bakverk. Gör scrambled eggs till frukost, avokadotoast med pocherat ägg till mellis eller en mättande omelett till lunch. Och såklart är ägg basen i många goda mjuka kakor och bakverk.
 • Busenkel cheesecakeglass

  Baka med Philadelphia – 5 tips och recept

  Med Philadelphia i kylen är du redo för allt! I alla fall för att baka cheesecake, göra krämig frosting, snabba desserter, snygga jordgubbstårtor och mycket mer.
  Sponsrat innehåll
 • Vit chokladcheesecake med het mangosalsa

  En efterrätt - 6 olika varianter

  En krämigt mjuk och frisk cheesecakekräm är alltid en bra grund för en god efterrätt - lika enkel att göra när ni är många som när ni är få. Variera smakerna efter tillfälle, säsong och smak. Helt enkelt det du är sugen på!
  Sponsrat innehåll
 • No bake lemon curd cheesecake i glas

  No bake cheesecake – efterrätt på 10 minuter

  Spendera tid med gästerna – inte med köket. Så här gör du en lyxig och god efterrätt på bara 10 minuter, utan att ens sätta på ugnen. Med en krämigt god No bake cheesecake är räddningen nära när gästerna redan knackar på dörren eller när sötsuget är akut.
  Sponsrat innehåll
 • Tobleronecheesecake

  3 chokladefterrätter du inte vill missa

  Choklad och cheesecake kan inte bli annat än succé! Här är 3 chokladigt goda efterrätter som du inte vill missa! Tobleronetårta, cheesecake med smak av tiramisu eller supersnabb no bake cheesecake med vit choklad - vilken faller dig bäst i smaken?
  Sponsrat innehåll
 • Philadelphia art 2

  Så enkelt gör du laktosfri cheesecake

  Fler och fler väljer laktosfria alternativ - och det laktosfria sortimentet bara växer ute i butikerna.
  Idag finns så många alternativ att laktosintoleranta utan problem kan njuta av en krämig cheesecake!
  Sponsrat innehåll
 • Philadelphia cheesacake ny artikelbild

  Visste du detta om cheesecake?

  En cheesecake fungerar alltid som dessert - vid alla tillfällen!
  Dessutom går den hem hos de flesta, stora som små!
  En populär efterrätt som cheesecake har såklart en speciell historia - visste du detta....
  Sponsrat innehåll

Matigt med Philadelphia