No bake cheesecake – efterrätt på 10 minuter
1. Smula kex eller kakor i botten på serveringsglas
En klassisk cheesecakebotten består av digestivekex och smält smör som får arbetas ihop i en matberedare. Vill du göra det ännu enklare? Välj dina favoritkakor och smula dem direkt ner i glasen! Vaniljdrömmar, Oreo, chocolatechip cookies eller havreflarn - alternativen är många!
2. Varva kaksmul med krämig cheesecakekräm på Philadelphia
För att vara säker på att lyckas få till en riktigt krämig cheesecakekräm så använd en bra färskost av hög kvalitet, som Philadelphia Original eller Philadelphia Laktosfri. Sen behöver du bara tillsätta lite vispad grädde, florsocker och valfri smaksättning.
Recept för 4 portioner:
Rör ihop 300 g Philadelphia,
1 dl vispad grädde och 0,5 dl florsocker.
Smaksätt med citronskal, flädersaft, mosade hallon eller hasselnötskräm. Välj smak efter säsong, tillfället och vad du själv gillar.
3. Variera efter tillfälle
Fira stort och smått - med cheesecake i glas