Varm dipp med parmesan och cheddar

POPULÄRT
Varm dipp med parmesan och cheddar
Foto: köket.se

Varm dipp med parmesan och cheddar

7 ingredienser

30 m

Gör bästa fredagsmyset med varm Philadelphia-dipp med parmesan och cheddar. Servera med sötpotatispommes, stekt bröd och broccoli.

Philadelphia Original
Philadelphia orginal vit

Philadelphia Original

En älskad klassiker med karaktäristisk krämighet och fräsch smak.

Läs mer

Ingredienser

portioner
  • 200 g Philadelphia Original
  • 0,75 dl parmesanost, riven
  • 0,75 dl cheddarost, riven
  • 2-3 skivor surdegsbröd
  • 1 förp sötpotatis pommes frites
  • 1 broccoli
  • basilika, till garnering (eller persilja)

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Lägg upp Philadelphia i en liten ugnssäker form. Toppa med riven parmesan och cheddar. Gratinera mitt i ugnen i ca 15 minuter eller tills osten fått fin färg.
  3. Rosta surdegsbrödet tillsammans med lite olja i en stekpanna. Skär i stavar.
  4. Skär broccolin i mindre buketter och rosta så den tar lite färg.
  5. Rosta sötpotatisen i ugnen enligt anvisningar på förpackningen.
  6. Ställ skålen med dipp i mitten på ett uppläggningsfat och lägg bröd, broccoli och sötpotatis runt om.
TIPS!
Fler tips!
Philadelphiamos med köttbullar

Fler tips!

Här hittar du fler tips och goda, krämiga recept från Philadelphia.

Läs mer