Krämig vegotacopaj

koket.se
Krämig vegotacopaj Philadelphia NY
Foto: Köket.se

Krämig vegotacopaj

12 ingredienser

45 min

Lättlagad tacopaj som är extra krämig! Dessutom är den helt vegansk. Perfekt att frysa in i portionsbitar som matlåda.

Philadelphia Plant Based
Philadelphia Plant Based

Philadelphia Plant Based

Lika god som Philadelphia Original, men 100% växtbaserad.

Läs mer

logo

Ingredienser

portioner4 - 6
  • 1 pajdeg, färdig (vegansk)
  • olja (att steka i)
  • 0,5 gul lök
  • 1 röd paprika
  • 1 klyfta vitlök
  • 2 msk tomatpuré
  • 400 g vegofärs
  • 1 burk majs [à 160 g]
  • 1 förp taco kryddmix
  • 0,5 dl vatten
  • 2 förp Philadelphia Plant Based
  • 2 tsk paprikapulver

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Lägg pajdegen i en form och förgrädda ca 10 minuter.
  2. Skala och hacka lök. Strimla paprikan och finhacka vitlöken.
  3. Stek lök och vitlök stek tills den är mjuk och glansig. Tillsätt tomatpuré och vegofärs, låt steka någon minut. Tillsätt paprika och avrunnen majs, häll på tacokrydda och vatten. Låt koka in.
  4. Blanda ihop Philadelphia Plant Based med paprikapulver.
  5. Ta fram den förgräddade pajdegen. Lägg i färsblandningen och bred på den krämiga Philadelphiatoppingen. Grädda ca 20 minuter, eller tills pajen fått fin färg. Om den börjar brännas i kanterna kan du lägga på lite aluminiumfolie.
  6. Servera med nachochips, Philadelphia Plant Based och en fräsch sallad!
TIPS!
Fler tips!
Enkel vegolasagne Philadelphia

Fler tips!

Fler krämiga och goda recept från Philadelphia.

Läs mer