Sommartårta med jordgubbsmousse och citronkräm

Midsommartårta på 8 sätt

Marängtårta, gräddtårta, cheesecake, naked cake eller rulltårta. Det finns många sätt att fira midsommar på! Här är 8 frestande tårtor att inspireras av:

Midsommartårta med rabarber och jordgubbar

"Montera gärna tårtan dagen innan så att tårtan hinner safta till sig över natten. Men spara dekoreringen med grädde och bär till samma dag som den ska serveras." /Leif Mannerström

Per Morbergs Pavlovatårta

En somrig pavlova med marängbotten som är enkel att förbereda. Gör tårtbottnen dagen innan och lägg på lemon curd, grädde och bär innan servering!
Sponsrat innehåll

Jordgubbstårta med mjuk maräng

Denna jordgubbstårta med citronbotten, frasig maräng, mandelflarn, vaniljgrädde och hyvlad rabarber är en ultimat midsommartårta! Enkel att göra eftersom den bakas i långpanna och såå underbart god. Dessutom är den glutenfri, så att alla kan få smaka!

Teas midsommartårta med fläder och jordgubbar

Med Teas drömmiga tårta blir midsommar en fullträff - fläder och jordgubbar är en perfekt mix av svensk sommar!

No bake jordgubbscheesecake

Den här enkla cheesecaken bakar du utan ugn och blir drömlikt god! Toppa med färska jordgubbar, grädde och ätbara blommor så är den redo att serveras till vilken fin fest som helst.

Minipavlova med sommarbär

Minipavlova med sommarbär
Sommarens godaste och enklaste efterrätt! Imponera med de här minipavlovorna som är toppade med vispgrädde och färska sommarbär.
Sponsrat innehåll

Klassisk pinocchiotårta med jordgubbar

Få tårtor slår en klassisk pinocchiotårta med fluffiga bottnar, seg maräng, lättvispad grädde och färska jordgubbar! Enkel att göra och en favorit till sommarfest, midsommarafton och som födelsedagstårta.

Roys jordgubbstårta

En riktig midsommar-favorit! Jordgubbstårta signerad Roy Fares med citronkräm, jordgubbsmousse och vispad grädde. Underbart somrig och god!

Fler smarriga jordgubbstårtor

jordgubbstårta
Halv åtta hos mig logo

Hemlagad jordgubbstårta

Gerd - Strömstad
1 h 20 min
ENKELT
Klassisk jordgubbstårta
POPULÄRT
Jordgubbs- och limetårta
Jordgubbstårta med färskostmousse och kolasås
1 h 30 m