lyxig avokadosoppa med löjrom

Förrätter

En god förrätt ska reta smaklökarna och se till så att du och dina gäster vill äta mer, men den ska gärna vara en liten portion och inte innehålla för komplicerade smaker.

Fisk- och skaldjur är ofta bra som förrätt. Räkor, löjrom, kräftor eller annat är klassiska förrättsingredienser. Sallad, snittar och soppa är bra gröna alternativ. Även mindre bitar av kött, exempelvis carpaccio är bra förrättsalternativ. Grundregeln för en bra förrätt är - ju enklare, desto bättre.

Enkla förrätter som gästerna älskar
lyxig avokadosoppa med löjrom

Enkla förrätter som gästerna älskar

Här hittar du kockarnas recept på enkla förrätter som går lätt att svänga ihop.

Förrätter med räkor
Cheesecake med räkor och kavring i glas

Förrätter med räkor

Gör en läcker och enkel förrätt med räkor!

Snabba förrätter under 15 minuter!
Fina förrätter från havet

Snabba förrätter under 15 minuter!

Bästa tilltuggen till festen
Dinkelkex med ädelost, päron och honung

Bästa tilltuggen till festen

Sponsrat
Vegetariska förrätter
Tomatcarpaccio med burrata och hallon

Vegetariska förrätter

Favoriter till förrätt

Kex med burratadipp och brynt smör Göteborgs Utvalda

Senaste recepten

NYHET
Gratinerade sniglar

Gratinerade sniglar

Leo och Jean-Yves Guillemain
20 m
ENKELT
Grillad sparris med burrata och mandlar Granarolo
ENKELT
Caprese i glas med vispad mozzarella Granarolo

Populära förrätter

POPULÄRT
Krämig burrata med marinerade tomater
POPULÄRT
Pizzabullar
Grön papayasallad med friterad kyckling
Halv åtta hos mig logo
30 m + tid i kyl

Läsvärt