Förrätter

En god förrätt ska reta smaklökarna och se till så att du och dina gäster vill äta mer, men den ska gärna vara en liten portion och inte innehålla för komplicerade smaker.

Fisk- och skaldjur är ofta bra som förrätt. Räkor, löjrom, kräftor eller annat är klassiska förrättsingredienser. Även mindre bitar av kött, exempelvis carpaccio är bra förrättsalternativ. Grundregeln för en bra förrätt är - ju enklare, desto bättre.

Läs mer

Förrätter

Populära förrätter

Fler goda tips på förrätter

  • Lyxiga små förrätter

    Lyxiga små förrätter

    Bjud på en liten förrätt med fisk och skaldjur för att sätta igång smaklökarna! Här har vi samlat recept på lyxiga aptitretare som är lätta att lyckas med.
  • Vit sparris med citronsmör

    Vegetariska förrätter

    Nyårsmeny eller trerättersmiddag? Oavsett om du äter veganskt, vegetariskt eller lakto-ovo, så har vi här samlat massor av köttfria förrätter som passar året om!
  • Fina förrätter från havet

    Fina förrätter från havet

    Gör en lyxig förrätt med havets finaste råvaror. Bjud på en klassisk räkcocktail, halstrade pilgrimsmusslor eller gratinerad hummer. Säkra kort som alltid imponerar på gästerna.

Senaste recepten

Lyxiga förrätter!

  • Toast med varmrökt laxröra

    Lyxiga förrätter med lax

    Lax till förrätt är perfekt att inleda nyårsmiddagen med. Här finns recept på förrätter med gravad lax, varmrökt lax och lax i laxtartar.
  • Rökt laxmousse med forellrom på toast

    Lyxiga förrätter att bjuda på

    Letar du efter en god och lyxig förrätt som garanterat imponerar på gästerna? Då har du kommit rätt - här hittar du extra lyxiga recept på förrätter.
  • Varm bruschetta med burrata

    12 småplock & italienska förrätter

    Här är 12 klockrena tips för dig som vill ha nya smaker på påskbuffébordet!
    Sponsrat innehåll

Fler tips!