Zeta Fyra festliga snittarzeta_logo_svg

12 snittar och italienskt småplock

Få saker slår ett fint uppdukat bord med aperitivo! Här är 12 klockrena tips på italiensk plockmat som funkar lika bra som fredagsmys framför TVn som till festen och buffébordet! Med Zetas stora utbud av antipasti går det snabbt och enkelt att duka upp en lyxigt bord med italiensk plockmat!

Crostinis, tapenade, kronärtskockskräm, balsamico, chark, ost och mycket mer! Här nedan hittar du fler goda recept att komplettera med för en riktigt matig och härlig aperitivo.

12 småplock & förrätter

Zeta Fyra festliga snittar
Betyg: 5 av 5 (3 röster)

Fyra festliga snittar

60 min
Laxcarpaccio med kronärtskockskräm
Betyg: 2.79 av 5 (14 röster)

Laxcarpaccio med kronärtskockskräm

15 min
Zeta Pinsa med vispad mascarpone, rom och rödlök
Betyg: 3.9 av 5 (8 röster)

Pinsa med vispad mascarpone, rom och rödlök

20 min
Krustader med 3 olika fyllningar
Betyg: 3.8 av 5 (4 röster)

Krustader med 3 olika fyllningar

40 min
Laxcarpaccio på crostini
Betyg: 3.87 av 5 (15 röster)

Laxcarpaccio på crostini

15 m
ENKELT
Antipasti med tryffelsalami och parmesankräm
Betyg: 5 av 5 (2 röster)

Antipasti med tryffelsalami och parmesankräm

10 min
ENKELT
Zeta Mini Pinsa med burrata, pesto och pinjenötter
Betyg: 3.7 av 5 (3 röster)

Mini-Pinsa med burrata, pesto och pinjenötter

15 min
Parmesanchips med två olika topping
Betyg: 3.1 av 5 (37 röster)

Parmesanchips med två olika topping

20 min
Varm bruschetta med burrata
Betyg: 3.8 av 5 (26 röster)

Varm bruschetta med burrata

20 m
Bakad fetaost med citron och timjan
Betyg: 3.6 av 5 (30 röster)

Bakad fetaost med citron och timjan

30 min
Crostini med borlotticrème
Betyg: 3.6 av 5 (5 röster)

Crostini med borlotticrème

30 m
12 snittar och italienskt småplock | Köket.se