I samarbete med Zeta

Laxcarpaccio på crostini

15 m
20 st
Laxcarpaccio på crostini
Foto: Zeta
15 m
20 st

Du behöver

  • 100 g fin laxfilé, gärna salmalax
  • 20 Zeta Crostini Naturella
  • 1 fpk Zeta Creme av Kronärtskockor
  • flingsalt
  • svartpeppar, nymald

Gremolate

  • 1 klyfta vitlök, riven
  • 0,5 kruka persilja, finhackad
  • 1 ekologisk citron, rivet skal
  • 0,67 dl Zeta Olivolja Classico Extra Vergine

Gör så här

  1. Skär laxen i mycket tunna små skivor.
  2. Klicka en tesked av kronärtsskockscrémen på varje crostini och lägg på en laxbit på varje.
  3. Blanda alla ingredienser till gremolatan.
  4. Toppa med gremolatan precis innan servering. Strö på lite flingsalt och nymald svartpeppar.
Kommentera receptet

Fler goda recept

Fler från Zeta

Visa alla recept från Zeta