Zeta headerbild version 3zeta_logo_svg
Zeta är varumärket som sedan 1971 säljer italiensk mat i Sverige. Vi är passionerat förälskade i god och hälsosam mat, och vill dela med oss av medelhavets dofter och smaker till alla. Fernando Di Luca introducerade pasta och olivolja för svenskarna och förändrade svensk matkultur för alltid. Med italiensk medelhavsmat blir livet inte bara godare, utan också lite nyttigare av bara farten. Så laga, ät och njut på italienskt vis! Här har vi samlat några av Zetas alla härliga recept.

Aktuellt

Förnya påskbordet med italienska smaker
Sponsrat
Italiensk paj med mozzarella, tomat och basilika

Förnya påskbordet med italienska smaker

Med italienska smaker på buffébordet tar du påsken till oanade höjder

Vegetariska tillbehör till påskbuffén
Sponsrat
Vegetarisk Janssons frestelse med tomat och fetaost

Vegetariska tillbehör till påskbuffén

Här är 8 goda, gröna tillbehör som passar perfekt till påskbuffén!

12 småplock & italienska förrätter
Sponsrat
Zeta Fyra festliga snittar

12 småplock & italienska förrätter

Här är 12 klockrena tips på italiensk plockmat.

Därför är medelhavsmat bra för kroppen!
Sponsrat
Zeta Ugnsrostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater

Därför är medelhavsmat bra för kroppen!

Vad är medelhavsmat egentligen - och varför är den så bra för kroppen?

Gott till påsk!

Laxcarpaccio med kronärtskockskräm
Zeta Potatissallad med kapris och citron
Laxcarpaccio på crostini
Zeta Ostpaj med parmesan

Pastafavoriter!

ENKELT
Zeta Pasta med brysselkål och valnötter
Zeta Bolognese med pasta tagliatelle NY
ENKELT
Zeta Pasta med mascarpone, valnötter och rucola
One pot lasagne med mozzarella

Mer inspiration och härliga recept från Zeta

POPULÄRT
Krämig burrata med marinerade tomater
Risotto, grundrecept
POPULÄRT
Zeta Vegetarisk auberginegratäng - Melanzane alla parmigiana
Krustader med 3 olika fyllningar
Karamelliserad rödlök
Zeta Pinsa med salami och oliver
Zeta Fyra festliga snittar
Zeta Pinsa med grönkål och burrata
Zeta Bolognese med pasta tagliatelle NY
Långbakade tomater
Italiensk pizzadeg
20 min + jästid

Läsvärt