Zeta Linsgryta med tomat och fetaostzeta_logo_svg

5 smakrika grytor med smak av Italien

Samla familj och vänner och låt en mustig ragu puttra på spisen. En klassisk bolognese är alltid ett säkert kort när du ska bjuda på något gott, eller testa något nytt som köttgrytan stufato eller en smakrik linsgryta. Här är 5 mustiga grytor som för oss till Italien!

Smakrika grytor

Zeta Stufato - italiensk köttgryta
POPULÄRT
Zeta Linsgryta med tomat och fetaost
POPULÄRT
Zeta Bolognese med pasta tagliatelle NY
Linsbolognese

Aktuellt

Italienska snittar till sommarfesten
Sponsrat
Zeta Friterade kronärtskockor med citronaioli

Italienska snittar till sommarfesten

Vankas det fest eller sommarmingel?

Allt om vinäger – och så ska du använda den!
Sponsrat
Zeta artikel vinäger header

Allt om vinäger – och så ska du använda den!

Känner du att det är något som saknas? Smaken sitter inte riktigt? Då är det ofta lite syra som behövs! Vinäger är en av de äldsta och mest mångsidiga ingredienserna i matlagningens historia. Den har använts i tusentals år för att tillföra syra, framhäva smaker och bevara mat. Här får du veta allt om vinäger och hur du ska använda den!

Pinsa - 11 enkla och goda recept
Sponsrat
Zeta Pinsa med salami och oliver

Pinsa - 11 enkla och goda recept

Pinsa har senaste åren blivit en riktig snackis! Det är som en blandning mellan pizza och focaccia och degen har en rustik och fyllig smak. Den är busenkel att tillaga och passar lika bra som en hel maträtt eller uppskuren som snittar och tilltugg. Ja, inte konstigt att det blivit så populärt! Här hittar du 11 enkla och goda recept på pinsa!

Olivolja - därför är det bästa valet
Sponsrat
Olivolja därför är det bästa valet header

Olivolja - därför är det bästa valet

Mättat fett, omättat fett och kolesterol är begrepp vi ofta får höra. Men vad är egentligen skillnaden, vilket fett är det "bra" fettet och vad gör att olivolja sticker ut? Här reder vi ut begreppen och förklarar var du hittar de goda fetterna - i dubbel bemärkelse!