I samarbete med Zeta

Laxcarpaccio med kronärtskockskräm

15 m
8 bufféportioner
Laxcarpaccio med kronärtskockskräm
Foto: Zeta
15 m
8 bufféportioner

Du behöver

  • 300 g laxfilé, tex salmalax
  • 1 burk Zeta Creme av Kronärtskockor
  • 1 msk Zeta Olivolja
  • 2 msk Zeta Kapris, små
  • 1 msk Zeta Sardellcrème
  • Zeta Parmigiano Reggiano, hyvlad
  • rucola

Gör så här

  1. Skär laxen tunt och lägg ut på ett fat, strö över lite salt och peppar.
  2. Rör ihop kronärtskockscreme, sardellcreme och olivolja.
  3. Bred blandningen över laxen, lägg på kapris och parmesan. Toppa med rucolasallad.
Kommentera receptet

Fler goda recept

Fler från Zeta

Visa alla recept från Zeta