• Meny
  • Sök
  • Kontomeny

Laxcarpaccio med kronärtskockskräm

14 röster
15 m
8 bufféportioner
Laxcarpaccio med kronärtskockskräm
Foto: Zeta

Zeta Créme av kronärtskockor är gjord av kronärtskockor som rörts till en slät och alldeles underbar crème.

Zeta crème av kronärtskockor
15 m
8 bufféportioner
8 portioner

Du behöver

  • 300 g laxfilé (t ex salmalax)
  • 1 förp Zeta Crème av kronärtskockor
  • 1 msk Zeta olivolja
  • 2 msk Zeta Kapris små
  • 1 msk Zeta Sardellcrème
  • Zeta Parmigiano Reggiano, hyvlad
  • rucolasallad

Gör så här

  1. Skär laxen tunt och lägg ut på ett fat, strö över lite salt och peppar.
  2. Rör ihop kronärtskockscreme, sardellcreme och olivolja.
  3. Bred blandningen över laxen, lägg på kapris och parmesan. Toppa med rucolasallad.
15 december 2016