Laxcarpaccio med kronärtskockskräm

Laxcarpaccio med kronärtskockskräm
Foto: Zeta

Laxcarpaccio med kronärtskockskräm

14

3 steg att laga

7 ingredienser

15 m

En härlig och snabblagad laxcarpaccio till säsongens buffé med färdig kronärtskockskräm, sardellkräm, parmesan och kapris.


Zeta crème av kronärtskockor

Zeta Créme av kronärtskockor är gjord av kronärtskockor som rörts till en slät och alldeles underbar crème.

Ingredienser

portioner8 portioner
  • 300 g laxfilé (t ex salmalax)
  • 1 förp Zeta Crème av kronärtskockor
  • 1 msk Zeta olivolja
  • 2 msk Zeta Kapris små
  • 1 msk Zeta Sardellcrème
  • Zeta Parmigiano Reggiano, hyvlad
  • rucolasallad

Gör så här

  1. Skär laxen tunt och lägg ut på ett fat, strö över lite salt och peppar.
  2. Rör ihop kronärtskockscreme, sardellcreme och olivolja.
  3. Bred blandningen över laxen, lägg på kapris och parmesan. Toppa med rucolasallad.