I samarbete med Zeta

Laxcarpaccio med kronärtskockskräm

7 röster
15 m
8 bufféportioner
Laxcarpaccio med kronärtskockskräm
Foto: Zeta

En härlig och snabblagad laxcarpaccio till säsongens buffé med färdig kronärtskockskräm, sardellkräm, parmesan och kapris.

För fler inspirerande recept från Zeta, klicka här!


Visa mer
15 m
8 bufféportioner
8 portioner

Du behöver

  • 300 g laxfilé, tex salmalax
  • 1 burk Zeta Creme av Kronärtskockor
  • 1 msk Zeta Olivolja
  • 2 msk Zeta Kapris, små
  • 1 msk Zeta Sardellcrème
  • Zeta Parmigiano Reggiano, hyvlad
  • rucola

Gör så här

  1. Skär laxen tunt och lägg ut på ett fat, strö över lite salt och peppar.
  2. Rör ihop kronärtskockscreme, sardellcreme och olivolja.
  3. Bred blandningen över laxen, lägg på kapris och parmesan. Toppa med rucolasallad.
15 december 2016
Kökets kurser

laddar fler recept

Laddar fler recept