PODD Filip Poon clean 3

Köketpodden med Filip Poon

I säsongens sista avsnitt träffar vi den alltid lika sprudlande och glada Filip Poon. Vi pratar om hur karriären tog fart efter sjätteplatsen i Sveriges mästerkock, hur hans matallergi både begränsat och samtidigt gett honom fantastiska smakupplevelser. Och om passionen i att få vara kreativ och hur han målmedvetet arbetat med att bli stor på sociala medier. Trevlig lyssning!

Filip Poons 3 mest populära recept på Köket.se

Busenkel dessert på 5 minuter
Busenkel dessert på 5 minuter

Skolans panerade fisk med kall dillsås
Skolans panerade fisk med kall dillsås

Pizza bianco med portabello, mozzarella och rödlök
Pizza bianco med portabello, mozzarella och rödlök

5 snabba frågor med Filip

Vad skulle du välja som sista måltid i livet? Sushi, eller ångad japansk fisk med lite ingefärssoja på.
Vad landar aldrig på din tallrik? Filmjölk, jag använder bara det när jag bakar scones.
Vilken är din favoritråvara? Vatten, också kallat himmelsjuice.
Vem skulle du helst vilja äta middag med, död eller levande? Buddha, Leonardo da Vinci eller någon gammelfarmor.
Frukt i mat? Ja, absolut, jag älskar det.

Fler goda recept av Filip Poon

Ölstekt fläskfilé med purjolök, rotselleri och grönkål Melleruds