Malin Söderström

Malin Söderström

Här hittar du recept från Malin Söderström, tv-kock och kokboksförfattare samt den första kvinnan som blev medlem i Svenska Kocklandslaget.

Redan som 10-åring gick hon sin första matlagningskurs och kockdrömmarna stärktes ytterligare. Malin Söderström utbildade sig senare på den livsmedelstekniska linjen i Sandviken och efter examen har hon hunnit jobba på många restauranger, däribland på stjärnkrogen Paul & Norbert i Stockholm.

Malin Söderström var den första kvinnan som blev medlem i Svenska Kocklandslaget. Hon har dessutom inspirerat tusentals tittare i TV4:s Nyhetsmorgon att utföra mirakel i sina hemmakök, och har visat hur enkelt och snabbt det kan gå att laga riktigt god mat. Malin har skrivit ett flertal kokböcker, bland andra Malins mat , Malin Söderströms middagstips och Mat för blå dagar tillsammans med Tomas Tengby.

Visar recept: Malin Söderström

Inlagd suring
Malin Söderström
Betyg: 5 av 5 (1 röster)

Inlagd suring

Malin Söderström
2 h
Malin Söderström
Betyg: 4 av 5 (2 röster)

Rulltårta med rabarber

Malin Söderström
20 m
POPULÄRT
Krispig fisk med småpotatis och dipp
Malin Söderström
gravad och sotad regnbågstaco
Malin Söderström
Betyg: 3 av 5 (4 röster)

Gravad och sotad regnbågstaco

Malin Söderström
1 h + gravning över natten
POPULÄRT
Klassisk klämma med surströmming
Malin Söderström
Malin Söderström
Betyg: 3.57 av 5 (14 röster)

Krispig grönkål

Malin Söderström
Malin Söderström
Betyg: 4.25 av 5 (4 röster)

Rika riddare på lussekatter

Malin Söderström
20 m + 0,5 dygn
svartvinbärsmaräng
Malin Söderström
Betyg: 4.25 av 5 (4 röster)

Svartvinbärsmaräng

Malin Söderström
1 h
Malin Söderström
Betyg: 4 av 5 (8 röster)

Marshmallows

Malin Söderström
Malin Söderström
Betyg: 3.27 av 5 (11 röster)

Snabb saffranskaka

Malin Söderström
1h
Pasta- och bönsoppa
Malin Söderström
Betyg: 4.33 av 5 (3 röster)

Pasta- och bönsoppa

Malin Söderström
POPULÄRT
Rödbetsrösti med getost
Malin Söderström
Betyg: 5 av 5 (15 röster)

Rödbetsrösti med getost

Malin Söderström
30 min