Presenteras av Kökets butik

5 saker som förgyller vardagen!

Kaffebryggare, brödrost, en vacker salladskål och en mixer. Enkla prylar som verkligen sätter guldkant på såväl helger som den grå vardagen!

Frukost & mellanmål

Inget förgyller en ledig dag så mycket som en långfrukost! En krämig smoothie går blixtsnabbt att göra i en helt vanlig mixer, perfekt att kickstarta dagen med. 

Den här mixern från Electrolux har en kraftfull motor, 8 hastigheter med  puls- och iskrossningsfunktion vilket gör den perfekt för kalla smoothies med is och frysta bär!

Ja jag vill kika på den här mixern >>

Rostat bröd

En rostad macka med ost och marmelad eller en klassisk toast skagen till lunch? 

Eller varför inte prova lite nya saker som färska bär och mascarpone på en rostad skiva? Men med den här brödrosten kan du göra så mycket mer än så! Du kan rosta bröd, värma bullar, tina bröd, samt att den har en bagelfunktion och 6 olika rostningsnivåer.

Wow - den snygga brödrosten vill jag ha! >>

Dekorativt fat

Ett stort fat är det bästa som finns. Perfekt för stora sallader, grillade spett och köttbitar, eller ett vänd upp och ner på ett stort paket glass och dekorera med bär och blommor runt om! 

Ja det här vackra fatet vill jag titta mer på >>

Salladsskål

En salladsskål i melamin är perfekt när man är på båten eller ute på picknick. Den är lätt och inte ömtålig och går ju givetvis lika bra att vispa sockerkakssmet i som den är att göra en fräsch fruktsallad i.

Snygg skål från märket Rice! Den vill jag spana in priset på >>

Jag vill hellre se var salladsbesticken kommer ifrån! >>

Och så kaffet förstås!

Den det glömmer vi såklart inte!  Kolla in den här smarta kaffebryggaren där man inte behöver en glaskanna till, utan kaffet bryggs i en behållare inne i maskinen och håller på så sätt kaffet fräscht i upp till 6 timmar. 

Åh, den maskinen vill jag ha! >>