Presenteras av Kökets butik

5 saker som förgyller sommaren!

Kaffebryggare, brödrost, en vas, ett vackert fat och en mixer. Enkla prylar som verkligen sätter guldkant på såväl helger som den grå vardagen!

1. Lyxfrukost

Inget förgyller en ledig dag så mycket som en långfrukost! En krämig smoothie går blixtsnabbt att göra i en helt vanlig mixer, perfekt att kickstarta dagen med. 

Den här mixern från Electrolux har en kraftfull motor, 8 hastigheter med  puls- och iskrossningsfunktion vilket gör den perfekt för kalla smoothies med is och frysta bär!

Ja jag vill kika på den här mixern >>

2. Rostat bröd

En rostad macka med ost och marmelad eller en klassisk toast skagen till lunch? 

Eller varför inte prova lite nya saker som färska bär och mascarpone på en rostad skiva? Men med den här brödrosten kan du göra så mycket mer än så! Du kan rosta bröd, värma bullar, tina bröd, samt att den har en bagelfunktion och 6 olika rostningsnivåer.

Wow - den snygga brödrosten vill jag ha! >>

3. En vacker vas med blommor

Inget kan lysa upp ett rum mer än en vacker vas med en maffig bukett blommor! Och en stilren vas som Iittalas klassiker designad av Alvar Aalto är dessutom den perfekta presenten!

Jag älskar den vasen - den vill jag titta närmare på >>

4. Inred med Ernst!

"I det enkla bor det vackra" .... orden har väl inte undgått någon? Men visst stämmer det! I Ernst kollektion hittar vi många vackra, enkla och rustika detaljer som skapar det där lilla extra i rummet.

Ja, jag vill se Ernst alla fina inredningsdetaljer >>

4. Och så kaffet förstås!

Det glömmer vi såklart inte!  Kolla in den här smarta kaffebryggaren där man inte behöver en glaskanna till, utan kaffet bryggs i en behållare inne i maskinen och håller på så sätt kaffet fräscht i upp till 6 timmar. 

Åh, den maskinen vill jag ha! >>