Glöggtest

Allt för glöggfesten!

Äntligen är det dags för glögg, saffransbullar och julgodis! Här har vi samlat våra bästa tips hur du får till en riktigt mysigt glöggfest!

1. Allt för glöggen!

Glöggkanna Sagaform
Servera glöggen i en stilren glöggkaraff från Sagaform, perfekt att även ge bort som julklapp. 


2. Duka med stil

Allt för glöggfesten

Julservetter behöver inte bara vara tomtar och snölandskap - men ack så festligt det blir på julbordett med en fin servettvikning. Här två vackert mönstrade servetter från William Morris och Ikea.


3. Sötaste kopparna

Allt för glöggfesten glöggmuggar

Servera glöggen i söta glöggkoppar, från vänster klassisk kopp från Rörstrand, charmig kopp med tomtar från Mio, eller superpopulära Muminkoppar med guldtryck från Cervera.


4. Julgodis

Saffransfudge

Ingen jul utan julgodis! Här är ett helt ljuvligt recept på saffransfudge som går hem hos alla gäster!
Mer recept på julgodis hittar du här!


5. Blänkande detaljer

KF glögg skedar
Till saffranskladdkakan, glöggen eller nötterna. Blänkande guldskedar blir vackra detaljer till glöggfesten!
Guldskedar finns bland annat från Sagaform, H&M och Ellos.


6. Lysande investering

KF glögg ljus

Har du inte en brasa att mysa framför kan du med dessa vackra ljusstakar, stora som små, skapa mysstämning i ett nafs. Stakarnas guldfärg skimrar extra vackert av ljuslågorna och blir en fin inredningsdetalj hemma på bordet.
Ljusstakar i guldfärg och mässing finns bland annat från Georg Jensen, Skultuna, Royal design, Cervera och Svenskt Tenn.


7. Bordduk

Allt för glöggfesten bordduk
Är det någon gång man gräver djupt i linneskåpet är till jul. Har du inte ärvt en maffig julduk så kanske det är dags att lägga till det på önskelistan, eller köpa en själv! Här vit duk från Hemtex, grön från Ikea och klassiskt röd från Linneverket.


8. All you need....

Allt för glöggfesten Åre choklad

Ingen glöggfest? Kryp upp i soffan med en kopp varm glögg, Bing Crosbys jullåtar i högtalarna och lite julchoklad.... Många nya goda smaker finns sjäålvklart hos Åre chokladfabrik.
Gör Leilas Rocky road till jul >>