Presenteras av Kökets butik

9 kaffemaskiner vi älskar

Dagarna består av många kaffestunder. Det snabba morgonkaffet, förmiddagskoppen, kaffet på maten, eftermiddagskaffet med extra lyx och så klart kaffet på kvällen som avrundar dagen. Glöm inte heller helgens lyxkaffe i vårsolen och kalasens storbryggningar till hela släkten!

Här listar vi 9 kaffemaskiner som kommer göra alla dina koppar kaffe till de bästa oavsett sammanhang, dag i veckan eller tid på dagen. Här finns en som passar för alla tillfällen! Vilken kaffemänniska är du?

Alla smarta kaffemaskiner hittar du hos Kökets favoriter >>

1. Kaffemaskin för den trogna kaffeälskaren

Den här helautomatiska kaffemaskinen från Melitta brygger alla kaffespecialiteter smidigt och enkelt! För att ge ditt kaffe allra bästa smak sköljer maskinen dessutom bönorna i vatten innan bryggning. Du kan ställa in styrka och temperatur på ditt kaffe samt värma upp eller skumma mjölken med ångröret.

Kaffeälskarens bästa kaffemaskin >>

2. Perkolater för den glömska kaffemänniskan

Den här smidiga och sladdlösa kaffemaskinen brygger upp till 6 koppar riktigt varmt och fylligt kaffe med hög arom. Med automatisk avstängning efter 40 minuter slipper du dessutom oroa dig för om du stängde av den eller inte innan du sprang till jobbet.

Kaffemaskinen för stressiga morgnar finna att köpa här >>

3. Espressobryggare för den stressade kaffenjutaren

På bara några minuter ger den här espressobryggaren dig 6 koppar fylligt äkta espresso. Snabbt, enkelt och gott: japp den här maskinen förenkla och förgyller alla stressiga kaffetillfällen för dig!

Köp och läs mer om espressobryggaren hos Kökets favoriter >>

4. Kaffepress för enmanskaffe eller för kaffeperiodaren

Dricker du bara kaffe ibland eller är ensam kaffedrickare i hemmet? Den här kaffepressen rymmer 0.35 liter vilket motsvarar 3 koppar kaffe: vilket är perfekt för att brygga ett gott kaffe att njuta av på morgonen eller på eftermiddagsfikat.

Kaffepressen hittar du här >>

5. Espressomaskin för den stilmedvetna caféälskaren

Den här härliga espressomaskinen är inspirerad av italienarnas kärlek till kaffet. Så nu behöver du inte gå på café för att kunna välja och vraka mellan olika sorters kaffe. Vad sägs om en espresso, cappuccino, latte eller latte macchiato?

Espressomaskinen kan du läsa mer om och köpa här >>

6. Kaffebryggare för familjefixaren

Två kaffebryggare i en: hur smart! Brygg en snabb kopp kaffe i resemuggen på vardagsmorgonen eller 12 koppar i kannan till helgens kalas. Med den digitala timern kan du dessutom ställa in vilken tid du vill att maskinen ska börja brygga så du kan ha kaffet redo i alla lägen.

Kaffebryggaren för både snabba och långa kaffestunder finns här >>

7. Kaffebryggare för den vana kaffemänniskan

Det här är kaffebryggaren som ger dig gott kaffe utan krångel. Kaffebryggarens timer låter dig dessutom bestämma starttid i förväg så du kan vakna till doften av nybryggt kaffe på morgonen. Den användarvänliga displayen låter dig även ställa in aromen så att kaffet blir precis som du vill ha det. Enkelt och smidigt: precis så som kaffe ska vara!

Köp kaffebryggaren på Kökets favoriter >>

8. Kaffebryggare med kvarn för finsmakaren

Den här kaffebryggaren låter dig njuta av kaffe kokt på färskmalda bönor direkt från maskinens egna kvarn. Med ståltermos behåller kaffet värmen så du kan njuta av det länge! Det här är en stilren och smidig kaffebryggare som ger dig som finsmakare precis den där goda koppen kaffe som förgyller dagen.

Kaffebryggaren med kvarn finns att köpa här >>

9. Kaffebryggaren för den exklusiva kaffedrickaren

Kaffebryggaren med sitt kraftfulla värmeelement av koppar, på hela 1550W, brygger ditt kaffe med rätt temperatur på under 6 minuter. Med en bryggkapacitet på 1,25 liter, vilket motsvarar 10 koppar kaffe, är den perfekt för både vardag och helgernas bjudningar.

Den exklusiva kaffebryggaren kan du läsa mer om här >>

Se fler kaffemaskiner från Kökets favoriter här >>

Ljuvliga bakverk med kaffesmak

Fler tips!

 • Budapesttårta i långpanna med jordgubbar

  Kökets baktips

  Ta del av oemotståndliga recept och se & gör-filmer från tv-programmet Kökets baktips.
 • Focaccia med två smaker

  7 varianter av focaccia

  Frasigt gott bröd från Italien som bakas i långpanna - här hittar du 7 goda varianter av det populära brödet.
 • Sommarrulltårta med citron och mascarpone

  Mjuka kakor och saftiga bullar

  Vi på Köket-redaktionen har samlat 9 av våra favoritrecept på mjuka kakor och bullar.
 • Blåbärskaka med kardemummagrädde

  Baka med blåbär

  Blåbärsfika! Baka klassisk blåbärspaj, blåbärsbullar eller imponerande tårtor. Här får du tips och recept på goda bakverk med blåbär!
 • Jordgubbssaft med vanilj

  Sylta & safta

  Äppelmos, flädersaft, hallonkräm, svartvinbärsgelé, jordgubbssylt, lemon curd, björnbärsmarmelad och rabarberkompott....
 • Vit kladdkaka med röda vinbär

  12 vinnande vinbärsrecept

  Sylt, saft, kakor och maträtter. Vinbär passar till mycket. Här hittar du utvalda favoriter.