9 kaffemaskiner vi älskar_06

9 kaffemaskiner - vilken kaffetyp är du?

Dagarna består av många kaffestunder. Det snabba morgonkaffet, förmiddagskoppen, kaffet på maten, eftermiddagskaffet med extra lyx och så klart kaffet på kvällen som avrundar dagen. Glöm inte heller helgens lyxkaffe i solen och kalasens storbryggningar till hela släkten!

Här listar vi 9 kaffemaskiner som kommer göra alla dina koppar kaffe till de bästa oavsett sammanhang, dag i veckan eller tid på dagen. Här finns en som passar för alla tillfällen! Vilken kaffemänniska är du?

1. Kaffemaskin för den trogna kaffeälskaren

Den här helautomatiska kaffemaskinen från Melitta brygger alla kaffespecialiteter smidigt och enkelt! För att ge ditt kaffe allra bästa smak sköljer maskinen dessutom bönorna i vatten innan bryggning. Du kan ställa in styrka och temperatur på ditt kaffe samt värma upp eller skumma mjölken med ångröret.

2. Perkolater för den glömska kaffemänniskan

Den här smidiga och sladdlösa kaffemaskinen C3 brygger upp till 6 koppar riktigt varmt och fylligt kaffe med hög arom. Med automatisk avstängning efter 40 minuter slipper du dessutom oroa dig för om du stängde av den eller inte innan du sprang till jobbet.

3. Espressobryggare för den stressade kaffenjutaren


På bara några minuter ger den här espressobryggaren dig 6 koppar fylligt äkta espresso. 

Snabbt, enkelt och gott - japp den här maskinen förenkla och förgyller alla stressiga kaffetillfällen för dig!

4. Kaffepress för enmanskaffe eller för kaffeperiodaren

Dricker du bara kaffe ibland eller är ensam kaffedrickare i hemmet? Den här kaffepressen rymmer 0.35 liter vilket motsvarar 3 koppar kaffe - vilket är perfekt för att brygga ett gott kaffe att njuta av på morgonen eller på eftermiddagsfikat.

5. Espressomaskin för den stilmedvetna caféälskaren

Den här härliga espressomaskinen är inspirerad av italienarnas kärlek till kaffet. Så nu behöver du inte gå på café för att kunna välja och vraka mellan olika sorters kaffe. Vad sägs om en espresso, cappuccino, latte eller latte macchiato?

6. Kaffebryggare för familjefixaren

Två kaffebryggare i en: hur smart! Brygg en snabb kopp kaffe i resemuggen på vardagsmorgonen eller 12 koppar i kannan till helgens kalas. Med den digitala timern kan du dessutom ställa in vilken tid du vill att maskinen ska börja brygga så du kan ha kaffet redo i alla lägen.

7. Kaffebryggare för den vana kaffemänniskan

Det här är kaffebryggaren som ger dig gott kaffe utan krångel. Kaffebryggarens timer låter dig dessutom bestämma starttid i förväg så du kan vakna till doften av nybryggt kaffe på morgonen. 

Den användarvänliga displayen låter dig även ställa in aromen så att kaffet blir precis som du vill ha det. Enkelt och smidigt: precis så som kaffe ska vara!

8. Kaffebryggare med kvarn för finsmakaren

Den här kaffebryggaren av märket Severin låter dig njuta av kaffe kokt på färskmalda bönor direkt från maskinens egna kvarn. Med ståltermos behåller kaffet värmen så du kan njuta av det länge! Det här är en stilren och smidig kaffebryggare som ger dig som finsmakare precis den där goda koppen kaffe som förgyller dagen.

9. Kaffebryggaren för den exklusiva kaffedrickaren

Kaffebryggaren med sitt kraftfulla värmeelement av koppar, på hela 1550W, brygger ditt kaffe med rätt temperatur på under 6 minuter. 

Med en bryggkapacitet på 1,25 liter, vilket motsvarar 10 koppar kaffe, är den perfekt för både vardag och helgernas bjudningar.

Kaffemaskinerna hittar du bland annat hos Ellos, Bagaren och Kocken, Elgiganten.

Ljuvliga bakverk med kaffesmak

Cupcakes med moccamascarpone