Presenteras av Kökets butik

Allt för julbaket!

Chokladpraliner, baguettebak, tårtglasering eller juligt muffinsbak - här är redskapen som gör julens bakning till ett rent nöje!

Dekorera tårtor som ett proffs!

Skulle du också vilja göra tårtor med perfekta kanter, glansigt överdrag eller rolig topping? Med en tårtsnurr och spatel blir tårtpiffandet så mycket roligare och enklare! Perfekt att göra en vacker jultårta eller ge bort som julklapp!

Ja - ta mig till Kökets butik där jag kan hitta lite roliga bakredskap >>

Silikonmattan som håller koll på baket!

När du väl börjat baka på silikonmatta kommer du undra hur du tidigare kunnat baka! Silkonmattan ligger still på bordet och underlättar såväl bullbaket som marsipan- och pepparkaksbaket. Den har även förtryckta längdskalor, vinklar och cirklar. Tål maskindisk och värme upp till 230 grader.

Wow - en sån vill jag ha! >>

Bagarens bästa vän

En köksassistent är ett drömredskap om du gillar att baka! Denna maskin från Ankarsrum har allt och lite till en baknörd behöver! 

Här kan du köpa Ankarsrums assistent >>

Gör julens vackraste praliner!

Har du provat att göra chokladdraperade kulor så vet du att doppa-i-choklad-momentet kan vara nog så kladdigt! Med dessa chokladgafflar blir jobbet så mycket enklare och resultatet blir superproffsigt!

Ja - chokladgafflar står på min önskelista - ta mig till Kökets butiks bakkampanj >>

Pastelliga klassiker i köket

Inget bak utan bunke och slickepott! Och en vackert ljusblå kak/ brödform är som pricken över i! Se alla stilfulla baktillbehör i Kökets butik >>

Barnens favorit!

Pepparkaksformar finns i många olika varianter idag - men denna är en storfavorit hos de flesta! Vem vill inte ta en liten bitsk tugga av lilla My?

Till Muminformarna >>

Frossa i julens bästa choklad!

Från finaste bakchokladen till godaste julklappen! I butiken hittar du helt underbar choklad i alla dess former och smaker!

Spana in alla godsaker här >>

Sprits-drömmar!

Vilken dröm! Tänk att lätt som en plätt dekorera vackra mönster på frostingen! Med Roys Fares favorittyllar kan du nu dekorera din juliga cupcakes som ett proffs!

Kul med tyllar, jag vill se hela utbudet hos Kökets butik >>

Gör baket till ett rent nöje!

Med en mixer kan du inte bara göra juicer, smoothies, röror och såser med. Blanda din frosting eller fyllning till bullarna med retrostiliga Smeg-mixern eller vispa den godaste och fluffigaste grädden med Bosch snygga elvisp. 

Se fler pastelliga köksmaskiner i Kökets butik >>

Att göra mönster i kakor är bland det roligaste som finns - och barnen älskar enkelheten och den effekt som blir. 

Varför inte prova på pepparkakorna i år?

Till bakkampanjen i Kökets butik >>Julklappstips!

Hur snyggt kan ett avsvalningsgaller egentligen vara? Här är Roys stilrena galler, svagt guldfärgat med mörkblå tassar och en stilren brödkavel perfekt för såväl stora som små händer.

Kul julklapp! Ta mig till Kökets butiks bakkampanj >>

Till julens alla sockerbagare - ett eget bakbord från ERNST!

Visst kan det bli nog så kladdigt i köket när både stora som små sockerbagare knådar för kung och fosterland! ​Ett bakbord hjälper till att hålla mjöl, deg och glasyr inom ramarna - bra va!

Yes - ett bakbord behöver jag! >>

Stilrena måsten hos baknörden!

En gräddsifon är perfekt att använda till såväl bakverk, tårtor som kaffedrinkar. Med den här sifonen får du fem gånger så mycket volym som med en elvisp. Grädden håller sig dessutom upp till 10 dagar i kylskåpet. Ja, jag vill köpa en gräddsifon >>

Degskrapan i rostfritt stål från Mason & Cash är greppvänlig och bladet är tunt och flexibelt vilket gör det enkelt att lyfta, skära, vända och plocka upp degbitar och kakor från bakbordet. Yes! En smidig degskrapa behöver jag >>

Till frukostnörden!

Älskar du långfrukost, brunch eller bara gillar att baka bröd? Då är den här baguetteformen något för dig! Ger perfekt stora bröd och eftersom formen är perforerad i botten får brödet en fin färg runt om.

​Smart form! Nu är jag nyfiken på bakkampanjen som finns hos Kökets butik >>