KF matlådor samlingsbild

5 fiffiga matlådor

Att ta med sig matlåda till jobbet är inte bara bra för plånboken, det är miljösmart att du slipper slänga mat. Eller perfekt att ta med sig olika lådor på picknicken. Här är 5 olika lådor, vilken gillar du?

1. Rustik i rostfritt

Rejäla matlådor i rostfritt stål. Välj en med rostfritt lock eller med ett lock i trä som kan användas som både en liten skärbräda eller underlägg. I mitten finns en divider för den som inte vill blanda ihop maten. Trälocket fungerar perfekt som en liten skärbräda. Från Kitchentime.

2. Stapelbara

4 färgglada matlådor i olika storlekar med tättslutande lock och som går perfekt att stapla i kylskåpet. Från Finenordic.se

3. Glaslåda

Snygg matlåda i glas som passar perfekt till förvaring av matrester i kylskåpet. Glas är både miljövänligt och tar inte smak av innehållet. Lådan är stapelbar och har ett tillslutande lock, finns i flera olika storlekar som du enkelt kan komplettera med. Från Förvara.se

4. Praktisk mattermos

Praktisk lunchbox i rostfritt stål, extra bra när du har soppa, grytor eller färdig, varm mat med dig. Från Rekosmart.

5. Smarta insatser

En praktisk lunchlåda som kan varieras helt efter vilket innehåll du har. Och perfekt att inte behöva peta ut salladen när du ska värma resten av innehållet - bara att lyfta ur de delar som inte ska värmas. Från Ikea.

Poppis i matlådan

POPULÄRT
Paj med spenat, feta och soltorkade tomater