Baka godis och annat gott till påsk_07

Baka godis och annat gott till påsk!

Vad är en påsk utan godis och smarriga bakverk? Praliner, chokladägg, marsipan, påskbakelser, tårtor och vackra sockerkakor. Med smarta redskap är det riktigt enkelt och roligt att baka allt själv!

I vår lista har vi samlat 7 smarta redskap och tillbehör som gör dina bakverk lättbakade och extra fina! Nu kommer du kunna baka alla fikafavoriter smidigt och snabbt.

Alla smarta redskap inför påskbaket hittar du på Kökets favoriter >>

1. Förgyll kakbaket

Hur underbart vacker blir inte din kaka i den här formen? Dessutom gör den bakningen roligare och lättare tack vara sin goda kvalité som gör att kakan lossnar lätt och håller fin form.

De gyllene formarna finns hos Kökets favoriter >>

2. Smart pajform för alla pajer

Den här rektangulär perforerad pajformen med löstagbar botten är perfekt till både dessertpajen, matpajen och den smarriga cheesecaken. Pajformen är 35 x 11 cm stor och har non-stick beläggning vilket gör det enkelt att få loss pajen från formen.

Pajformen finns att köpa här >>

3. Smidig silikonform för praliner och gelégodis

Imponera till påsk med hemmagjorda geléhallon eller praliner. Formen ger 60 stycken perfekta mumsbitar à 3 ml/st. Och, du behöver inte stå och hälla i varje hål var för sig! Häll på en rejäl klick smet och bred ut med en slickepott så fördelas smeten i alla hål.

Köp pralinformen hos Kökets favoriter >>

4. Bästa bakmattan för storbak

Här har du marknadens största, hela 55x90 cm stor, och mest effektiva bakmatta! Mattan ligger still på bordet när du kavlar allt från bulldeg och sugarpaste till kakdegar. Den tål dessutom temperaturer från -50 upp till +230 grader samt diskmaskin.

Bakmattan hittar du här >>

5. Förgyll dina bakverk med ett vackert fat

Dina bakverk förtjänar en vacker presentation och vad är väl mer strålande till påsk än det här rustika fatet? Med vackert reliefmönster blir det här 34 x 24 cm stora fatet lika vackert som bakverken du placerar på. Uppläggningsfatet tål både maskindisk och mikro.

Det vackra uppläggningsfatet finns att köpa här >>

6. Doseringskanna för snabb och smidig bakning

Slipp kladd och spara tid med en smart doseringskanna när du bakar. Kannan underlättar att dosera smeten till muffins och andra kakor smidigt och snabbt. Kannan rymmer dessutom hela 9 dl så du kan göra många muffins när du är i farten.

Läs mer och köpa doseringskannan här >>

7. Ta dina recept till nya höjder med vacker form

Vilket enkelt recept som helst kommer nå nya höjder när du bakar det i de här underbara formarna. Smidigt och snabbt kan du servera en kaka som ser ut att komma direkt från konditoriet.

Formarna finns att köpa här >>

Se fler smarta tillbehör till bakningen på Kökets favoriter >>

Påskmat, påskgodis, påsktårta och recept till påskbuffén

ENKELT
Felix Krispiga potatiskorgar med topping
Sillröra
Nazuk Turdieva
20 m + tid i kyl
Briska Smördegspizza med rom och citronzest NY FLASKA
20 min
Briska Lammstek med äppel- och rosmarinsås
30 min + 1 h i ugnen
Chokladmousse med Oreo-crunch
ca 30 min + tid i kyl
No-bake Oreopaj med hallon och vanilj
Rocky road med Oreo
20 min + tid i kyl
Oreo-tiramisu
30 min + tid i kyl
POPULÄRT
Ljuvlig Oreotårta ny
Abba ost- och laxpaj
Fyllda midsommarägg med romtopp