Norbert Lang

Norbert Lang KK2023

Norbert Lang fick 1990 Gastronomiska Akademins guldmedalj för utomordentliga insatser för matkulturen. Norbert Lang är mästerkocken bakom den klassiska gourmetrestaurangen Paul&Norbert i Stockholm, som funnits sedan 1982. Norbert är även en ständingt återkommande gäst i TV4s Nyhetsmorgon där han bjuder tittarna på sina favoritrecept. Norbert bjuder allra helst på sparris eller tryffel.

Norbert Lang har skrivit boken Tryffel, mat för gudar, gutar och svin tillsammans med Christina Wedén och Sparris - sanningar & myter, odling & recept tillsammans med journalisten Karin von Schenk.

Visar recept: Norbert Lang

Sparris Cordon bleu2
Norbert Lang KK2023
Betyg: 5 av 5 (2 röster)

Sparris Cordon bleu

Norbert Lang
30 m
Norberts glögg
Norbert Lang KK2023
Betyg: 4.3 av 5 (3 röster)

Norberts glögg

Norbert Lang
Norberts stollen
Norbert Lang KK2023
Betyg: 5 av 5 (1 röster)

Norberts stollen

Norbert Lang
1 h + jästid
Sparrisbavaroise med sparriskompott
Norbert Lang KK2023
Betyg: 5 av 5 (3 röster)

Sparrisbavaroise med sparriskompott

Norbert Lang
15 m + tid i kyl
Chutney på sparris och apelsin
Norbert Lang KK2023
Betyg: 5 av 5 (1 röster)

Chutney på sparris och apelsin

Norbert Lang
20 m
Norbert Lang KK2023
Betyg: 5 av 5 (2 röster)

Karamelliserade valnötter

Norbert Lang
20 m
Bratwurst med Norbert Lang
Norbert Lang KK2023
Betyg: 4.33 av 5 (3 röster)

Bratwurst med Norbert Lang

Norbert Lang
1 h
Kål i sekt
Norbert Lang KK2023
Betyg: 4.5 av 5 (2 röster)

Kål i sekt

Norbert Lang
20 m
Sparris och zucchiniterrin med ingefäramajonnäs 02
Norbert Lang KK2023
Betyg: 3 av 5 (2 röster)

Sparris och zucchiniterrin med ingefäramajonnäs

Norbert Lang
20 min + tid i kyl
Tryfferat ostron
Norbert Lang KK2023
Betyg: 3 av 5 (2 röster)

Tryfferat ostron

Norbert Lang
Tryfferad äggröra
Norbert Lang KK2023
Betyg: 5 av 5 (1 röster)

Tryfferad äggröra

Norbert Lang
Norbert Lang KK2023
Betyg: 2.5 av 5 (8 röster)

Stekt sparris med ramslöksgnocchi

Norbert Lang
30 m
Sparrisomelett med örter
Norbert Lang KK2023
Betyg: 2.5 av 5 (12 röster)

Sparrisomelett med örter

Norbert Lang
15 min