• Meny
  • Köket.se
  • Sök
  • Kontomeny

Tryfferad majonnäs med räkor på bröd

Tryfferad majonnäs med räkor på bröd
Foto: Tv4
Norbert Lang Kockarnas Kamp 2018
Norbert Lang Kockarnas Kamp 2018

Tryfferad majonnäs med räkor på bröd

4 steg att laga

10 ingredienser

Lyxigt tilltugg i form av tryfferad majonnäs med räkor på bröd. Perfekt att servera till välkomstdrinken!

Ingredienser

  • 2 äggulor
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 tsk vitvinsvinäger
  • 2 dl rapsolja
  • 1 färsk tryffel [ca 20 g]
  • salt
  • vitpeppar
  • citron
  • räkor
  • brödskiva

Gör så här

  1. Vispa äggulor, senap och vinäger fluffigt. Rör i oljan, en tunn stråle, lite i taget så att det tjocknar.
  2. Smaka av med salt, vitpeppar, några droppar citron och riven tryffel.
  3. Blanda räkor med majonäsen och servera på bröd.
  4. Garnera med riven eller hyvlad tryffel.