• Meny
  • Köket.se
  • Sök
  • Kontomeny

Tryfferad äggröra

Tryfferad äggröra
Foto: Tv4
Norbert Lang Kockarnas Kamp 2018
Norbert Lang Kockarnas Kamp 2018

Tryfferad äggröra

4 steg att laga

7 ingredienser

Tryfflerad äggröra är ett perfekt lyxigt tilltugg till välkomstdrinken!

Tips! Bilden visar ett serveringsförslag där äggröran serveras i en strut med tillbehör.

Ingredienser

  • 30 g smör
  • 3 ägg
  • 3 msk grädde
  • salt
  • vitpeppar
  • 1 färsk tryffel, (á ca 20 g)
  • Melba bröd

Gör så här

  1. Smält smör på medelvärme, i ett teflon kärl.
  2. Knäck i äggen och tillsätt grädden. Rör med träslev till det tjocknar och blir en krämig äggröra.
  3. Smaksätt med salt och vitpeppar. Du kan blanda röran med riven tryffel, jag föredra att toppa med den.
  4. Servera på Melba bröd.