Andreas Nylén

Andreas Nylén

Andreas Nylén arbetar till vardags som kökschef på Hotell Kung Carls bakficka i Stockholm. Han var finalist i Årets Kock 2003 och tog 2004 hem titeln Årets Köttkock. Han tog sig även till final i Årets Viltkock år 2002 och 2006 och som finalist i Årets grönakock 1999. Andreas har en fil.kand i gastronomi och har bland annat hunnit med att jobba på Klara mat och prat , Stockholm Fisk , Oaxen Skärgårdskrog, Berns Salonger och Skebo Herrgård utanför Norrtälje. Han har även lagat mat i Nyhetsmorgon i TV4.

Visar recept: Andreas Nylén

Caesarsallad med grillad lax
Andreas Nylén
Betyg: 3.63 av 5 (32 röster)

Caesarsallad med grillad lax

Andreas Nylén
Passionsfruktstiramisu med jordgubbar
Andreas Nylén
Betyg: 3.88 av 5 (16 röster)

Passionsfruktstiramisu med jordgubbar

Andreas Nylén
30 min
Golf "Take away"
Andreas Nylén
Betyg: 5 av 5 (1 röster)

Golf "Take away"

Andreas Nylén