Kesellapannacotta med jordgubbar, kex, vit choklad och tranbär

Kesellapannacotta med jordgubbar, kex, vit choklad och tranbär
Foto: TV4
Andreas Nylén
Andreas Nylén

Kesellapannacotta med jordgubbar, kex, vit choklad och tranbär

5 ingredienser

Bjud på en underbar pannacotta med jordgubbar, kex, vit choklad och tranbär

Ingredienser

portioner
  • 5 dl kesella jordgubb/lime
  • 0,5 msk vaniljsocker
  • 2 blad gelatin
  • 1 l svenska jordgubbar
  • 5 kex med vit choklad & tranbär

Gör så här

  1. Låt kesellan bli rumstempererad. Smaksätt den med sockret.
  2. Blötlägg gelatinet i kallt vatten i 10 minuter. Krama ur vattnet och smält det i micron med ett par nya droppa vatten.
  3. Vispa i gelatinet i kesellan.
  4. Fördela kesellan i 4 lämpliga serveringskärl och ställ in dem på en plan hylla i kylen.
  5. Låt den kallna ordentligt så att gelatinet sätter sig.
  6. Dela jordgubbarna och krossa kexen.
  7. Blanda dem och toppa desserten.