Pannacotta med salt karamell, nötter och kolasås

Pannacotta

Pannacotta är en italienska och betyder "kokt grädde". En gräddig pudding som är lätt att förbereda till efterrätt.

Pannacotta är otroligt enkelt att tillaga, men se till att du gör den i god tid innan gästerna kommer så att den hinner stelna. Tips: du kan också förbereda den dagen innan!

Pannacotta görs traditionellt på en blandning av grädde, mjölk, socker, vanilj och gelatin som sjuds och får stelna i forma. Vill du inte använda dig av gelatin som är animaliskt kan du istället ta agar agar eller gelésocker multi.

Redaktionens 4 favoriter

Marabou Chokladpannacotta med Schweizernöt

Populära recept på pannacotta

Marabou Chokladpannacotta med Schweizernöt
Pannacotta med hallonspegel och vit choklad
Halv åtta hos mig logo

Pannacotta med hallonspegel och vit choklad

Viktoria och Gabriel - Stockholm
30 m + 3 h

Senaste pannacottarecepten

Marabou Chokladpannacotta med Schweizernöt
Karibisk pannacotta

Karibisk pannacotta

Christine Ericson
Limepannacotta med hallonsås och citronmellis
Halv åtta hos mig logo
20 m + tid i kyl