
Pannacotta
Pannacotta är en italienska och betyder "kokt grädde". En gräddig pudding som är lätt att förbereda till efterrätt.
Pannacotta är otroligt enkelt att tillaga, men se till att du gör den i god tid innan gästerna kommer så att den hinner stelna. Tips: du kan också förbereda den dagen innan!
Pannacotta görs traditionellt på en blandning av grädde, mjölk, socker, vanilj och gelatin som sjuds och får stelna i forma. Vill du inte använda dig av gelatin som är animaliskt kan du istället ta agar agar eller gelésocker multi.
Redaktionens 4 favoriter
Populära recept på pannacotta
Senaste pannacottarecepten
Fler tips!

Knäckiga pajer
Enkelt och snabbt med säsongens godaste frukter och bär.

Baka rutor - enklare blir det inte
Enkelt och gott med våra favoritrecept i långpanna.

Frestande gott med äpple
16 ljuvliga desserter där äpple spelar huvudrollen

Gott från Camilla Hamid
Bjud på något hembakat à la Camilla Hamid i helgen.

Snabba efterrätter
Recept på snabba, enkla och goda efterrätter som imponerar efter maten.