Pannacotta med salt karamell, nötter och kolasås

Pannacotta

Pannacotta är en italienska och betyder "kokt grädde". En gräddig pudding som är lätt att förbereda till efterrätt.

Pannacotta är otroligt enkelt att tillaga, men se till att du gör den i god tid innan gästerna kommer så att den hinner stelna. Tips: du kan också förbereda den dagen innan!

Pannacotta görs traditionellt på en blandning av grädde, mjölk, socker, vanilj och gelatin som sjuds och får stelna i forma. Vill du inte använda dig av gelatin som är animaliskt kan du istället ta agar agar eller gelésocker multi.

Redaktionens 4 favoriter

Marabou Chokladpannacotta med Schweizernöt

Populära recept på pannacotta

Från Sverige Pannacotta med äpple och rostat havresmul
POPULÄRT
Gräddfilspannacotta med salt kola
Halv åtta hos mig logo

Gräddfilspannacotta med salt kola

Nichlas - Katrineholm
45 m + tid i kyl
Pannacotta med karamelliserade nötter
Halv åtta hos mig logo

Pannacotta med karamelliserade nötter och kolasås

Annette - Lidköping
20 min + tid i kyl
Rabarberpannacotta med kardemumma
Halv åtta hos mig logo

Rabarberpannacotta med kardemumma

Maria - Smögen
45 m + tid i kyl

Senaste pannacottarecepten

Lakritspannacotta med limemarinerade bär
Halv åtta hos mig logo

Lakritspannacotta med limemarinerade bär

Eric - Filipstad
20 min + tid i kyl
Från Sverige Pannacotta med äpple och rostat havresmul
Pannacotta med karamelliserade nötter
Halv åtta hos mig logo

Pannacotta med karamelliserade nötter och kolasås

Annette - Lidköping
20 min + tid i kyl
Rabarberpannacotta med kardemumma
Halv åtta hos mig logo

Rabarberpannacotta med kardemumma

Maria - Smögen
45 m + tid i kyl