Vinnande pajer till midsommar

Ingen midsommar utan paj! Blir det en klassisk västerbottenpaj, en laxpaj, smarrig grönsakspaj eller fokuserar du helt på efterrättspajen? Här har vi samlat smarriga pajer att förgylla årets midsommarfirande med!

Sommarpaj med broccoli och sparris

Frasig sommarpaj med smaker av gröna grönsaker och vällagrad ost. En perfekt rätt att servera på buffébordet eller att ta med på picknicken!

Rödbetsflan med getostkräm

Underbart frasigt flan med salt getostkräm och söta rödbetor. Perfekt som tillbehör på buffén eller som enkel vardagsmiddag!

Per Morbergs västerbottenpaj

Per Morbergs recept på västerbottenpaj, en smakrik paj med västerbottensost. Recept från Morberg lagar husmanskost. Den här västebottenpajen är alltid rätt. Dock vågar jag påstå att den åtta gånger av tio står på bordet i augusti – när det serveras kräftor./Per Morberg

Gravlax- och spenatpaj

Enkel och god paj med mycket smak! Gravad lax och spenat utför en ljuvlig kombination i denna paj som fungerar perfekt som sommarmiddag eller på buffébordet.

Frasig filodegspaj med stekt purjolök och vällagrad ost

Frasig vårpaj med stekt purjolök, dill, ramslök och vällagrad ost. Genom att varva flera lager av filodegen får Paul till en underbar blandning mellan krispighet och mjukhet.

Sommarpaj med lax och purjolök

En enkel, lättlagad och mättande paj med lax, potatis och purjolök. Perfekt att ha med på picknick eller till sommarens fester.

Getostpaj med aprikoser, fikon och lufttorkad skinka

Den här goda getostpajen passar bra på en buffé eller som lättare kvällsrätt med sallad till. Receptet kommer från Le Parfait . Receptet ger 8-10 bitar Vill du göra ett fint bladarrangemang av degen kan du göra lite extra deg och skära ut små blad och lägga runt formens kant. Se fler recept från Le parfait

Avsluta med en söt paj!