Strawberry Cream Cheese Pie
Strawberry Cream Cheese Pie
9 ingredienser
Jordgubbspaj med philadelphiaostfyllning som går fort att baka! Recept från boken Magnolia Bakery
Ingredienser
Botten
- 3 dl digestivekex, smulade
- 120 g smör, smält
- 1 dl pekannötter, rostade och hackade
- 0,5 dl farinsocker
Fyllning
- 450 g färskost
- 2,5 dl florsocker
- 0,5 dl crème fraîche
- 1 tsk vaniljsocker
Garnering
- ca 5 dl jordgubbar, delade i halvor
Gör så här
Botten
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Blanda kexsmulor, smält smör, pekannötter och socker.
- Tumma ut i en ugnsfast form och grädda i 12 minuter.
- Ta ut den ur ugnen när den är gyllene och låt svalna.
Fyllning
- Blanda philadelphiaost och florsocker tills det är krämigt och fluffigt.
- Tillsätt crème fraiche och vaniljsocker och blanda ordentligt.
- Låt fyllningen stå i kylskåpet tills pajbotten är sval.
- Häll fyllningen över botten, lägg jordgubbar snyggt ovanpå och strö eventuellt över rostade hasselnötter.