• Meny
  • Köket.se
  • Sök
  • Kontomeny

Elisabeth Johansson

Elisabeth Johansson HSB
Här hittar du samlade recept från Elisabeth Johansson, konditor, kokboksförfattare och jurymedlem i Hela Sverige bakar.

Elisabeth Johansson är konditor, kock, matstylist ochkokboksförfattare och har arbetat många år som restaurangkonditoroch utvecklingsbagare.

Hon har bland annat skrivit böckerna Smulpajer, Minäppelbok, Lakrits, mint och choklad och Mat, vin och vanilj.De två sistnämnda vann bronsmedalj i Gourmand World CookbookAwards.

I Mat-OS 2004 fick hon guldmedalj i konditorkategorin ochsilvermedalj tillsammans med kocklaget. Hon sitter i juryn för debåda prestigefyllda tävlingarna Årets kock och Årets konditor. Och har även suttit i juryn i internationella mattävlingar. Under 2020 är Elisabeth Johansson jurymedlem i tv-programmet Hela Sverige bakar. 

Visar recept: Elisabeth Johansson