Leila Lindholm bjuder på nyskapande mat, lagad med rena råvaror och superfood-ingredienser.
21:51
Säsongsstart. Leila lagar en kycklingsoppa med risnudlar och krispiga grönsaker. Hon pressar en klorofyllrik juice och svarvar zucchini som serveras med en varm valnöts- och pinjesås. Till efterrätt blir det munsbitar av Bountys.
22:03
Leila hämtar inspiration från Indien och lagar en curry med fisk och skaldjur. Det blir även lövbiff med varm pak choy, broccoli och pinjenötter och en version av den franska efterrätten clafoutis med kokos och körsbär.
22:03
Leila lagar en japansk ramensoppa med kycklingdumplings och en så kallad poke bowl med tonfisk och mangosalsa. Hon mixar även ihop en blackberry bowl som toppas med granola och till efterrätt serveras en jordnötsglass med chokladfudgesås.
22:09
Det händer mycket i Leilas kök. Hon gör bland annat portabelloburgare med mozzarella och tryffelmajjo och rostad blomkålssallad med quinoa, kikärtor och fårost. Till dessert bjuds det på pannacotta på pistagemjölk med ananas och mynta.
21:56
Leila Lindholm gör flera recept med choklad. Det blir espresso-brownies på svarta bönor, chokladbräck med superfood-toppings, chokladmilkshake på cashewnötter och King Kong banana split. Hon rullar även cookie dough-tryfflar av kikärtor.
21:56
Leila Lindholm lagar frukost. Det blir mandelsmör, overnight oats med färska bär och en grön chiagröt på matcha-te med jordgubbar. Hon gör även en matigare variant med fish cakes och hollandaise och till sist serveras fröknäcke.
22:09
Leila bjuder sina tjejkompisar på lunch. Det blir frosé på rosévin och jordgubbar, crudités med avokadohummus och parmesandipp samt spicy chicken salad med jordnötter och mynta. Som avslutning blir det något sött till kaffet, maca bliss balls.
22:03
Leila Lindholm tar sig an det asiatiska köket. Hon rullar sushi spicy salmon rolls med äkta sushiris och lagar black cod med vitlöksfräst spenat och belugalinser. Hon rör även ihop en cucumber lemongrass tonic och avslutar med matcha green tea ice cream.
22:09
Leila lagar mat man kan äta med händerna. Det blir tacos med aubergine, fetaost och pinjenötter, tryffelpommes med hemgjord ketchup och vårrullar med vietnamesisk dippsås. Till dessert serveras frozen fruit pops som doppats i smält choklad.
22:00
Säsongsavslutning. Leila firar att våren är på ingång. Det bjuds bland annat på galette med tomat och getost, kokosgazpacho med räkor och mynta och laxpastrami med saffranscouscous. Till dessert blir det minicheesecake med jordgubbar.
För en ännu bättre Play-upplevelse, använd dessa ikoner i spelaren: