Här är vår topplista med de 11 bästa recepten på älg, hjort, vildsvin och rådjur! För vad är väl godare en härlig höstdag än Per Mobergs mustig viltgryta med svamp, eller rustika älgfärsbiffar med mandelpotatis?
En riktigt rustik vilträtt på rådjurssadel med rödvin och enbär. Serverad med en sås smaksatt med rönnbärsgelé, potatisgratäng och en hemgjord rönnbärsröra!
WOW! Höstens godaste gryta görs på renskav och svamp. Mustiga smaker som gifter sig perfekt med ett glas rött. Här hittar du även Fredrik Schelins bästa vintips till grytan.
Vår lyxigaste "pannbiff", wallenbergare, går utmärkt att laga av vilt. Men det ska vara kalvfärs av hjort eller älg. Rårörda lingon, potatismos och små gröna ärter hör till.
"Vildsvinskött är mustigt och smakrikt. Det passar bra i en stark och het gulaschsoppa. Använd paprikapulver med drag i och kläm i rejält med tomatpuré" -Per Moberg
Vad äter man på halloween? Låt barnen få vara med och bestämma maten, göra eget halloweengodis och baka läskiga halloweenkakor. Här har vi samlat allt för halloweenfesten!
Grüner Veltliner är Österrikes stolthet! Det är landets mest odlade druva och älskas för sin pigga syra, fruktiga toner och peppriga lilla twist. Vi på redaktionen tycker det här är ett vin som förtjänar mycket mer uppmärksamhet - inte bara för att vi gillar den friska goda smaken utan för att det är ett vin där man verkligen får valuta för pengarna.