Enchiladas med banan och mjölkchoklad

Enchiladas med banan och mjölkchoklad NY
Foto: Anna Winér

Enchiladas med banan och mjölkchoklad

6

4 steg att laga

8 ingredienser

15 m

Här har vi en hajkbanan i ny, fenomenalt god tappning. Efterrätten går lika bra att göra på grillen som i stekpannan.


Marabou schweizernöt produkt

Marabou Schweizernöt - Marabous mjölkchoklad blandad med noga utvalda, grovhackade hasselnötter.

Ingredienser

portioner6 portioner
  • 6 stora tortillabröd
  • 200 g färskost
  • 4 banan, skivade
  • 200 g Marabou Schweizernöt, hackad
  • 3 msk smör, smält
  • 1 msk malen kanel
  • 2 msk strösocker

Servering

  • vaniljglass

Gör så här

  1. Bred färskost på mitten av varje tortilla. Toppa med banan och schweizernötchoklad.
  2. Rulla ihop och grilla på eftervärme, cirka 2 minuter per sida. Eller stek i en stekpanna.
  3. Pensla med smält smör och strö över kanel och strösocker.
  4. Dela på hälften och servera genast.