Enchiladas med banan och mjölkchoklad

Enchiladas med banan och mjölkchoklad NY
Foto: Anna Winér

Enchiladas med banan och mjölkchoklad

8 ingredienser

15 m

Här har vi en hajkbanan i ny, fenomenalt god tappning. Efterrätten går lika bra att göra på grillen som i stekpannan.

Marabou Schweizernöt
Marabou schweizernöt produkt

Marabou Schweizernöt

Marabous mjölkchoklad blandad med noga utvalda, grovhackade hasselnötter.

Läs mer

Ingredienser

portioner
  • 6 stora tortillabröd
  • 200 g färskost
  • 4 bananer, skivade
  • 200 g Marabou Schweizernöt, hackad
  • 3 msk smör, smält
  • 1 msk malen kanel
  • 2 msk strösocker

Servering

  • vaniljglass

Gör så här

  1. Bred färskost på mitten av varje tortilla. Toppa med banan och schweizernötchoklad.
  2. Rulla ihop och grilla på eftervärme, cirka 2 minuter per sida. Eller stek i en stekpanna.
  3. Pensla med smält smör och strö över kanel och strösocker.
  4. Dela på hälften och servera genast.
TIPS!
Fler smarriga tips!
Marabou Dots cookies

Fler smarriga tips!

Här hittar du fler goda recept med Marabou!

Läs mer