Bakat och gott

Poppis från Kökets baktips

Bamsegoda bullar

Chokladbollar till hela familjen

Magi med brynt smör

Gott till mellis

Ostigt värre!

Frossa i choklad

Gott till helgfrukosten

Läsvärt

Surdeg - Martin Johanssons surdegsskola
Artikel

Så startar du en surdeg - Martin Johanssons surdegsskola

För att baka ett surdegsbröd behöver man en surdeg. En surdeg är, mycket förenklat...

Tea tårtkurs maräng o klövertårta
Artikel

Så får du till en perfekt tårta – 5 konditorsknep

Hur ska egentligen konsistensen på lösvispad grädde vara? Vad är en ganache och hur...

Dorotea Malmegårds macarons
Artikel

Vad du kan göra med överbliven äggvita (förutom maränger)

Får du ofta äggvitor över? Misströsta inte! Det finns massor med godsaker att baka...

Brownies med tidernas godaste chokladkräm och nötter
Artikel

Baka med choklad - 3 saker att tänka på!

Vit, ljus och mörk – vi älskar alla sorters choklad! Här tipsar vi om smakkompisar...

Temperera choklad med Imp-metoden
Artikel

Temperera choklad med Imp-metoden

Det finns flera fördelar med att temperera chokladen när du gör exempelvis praliner...

Ernsts kryddskola
Artikel

Ernsts kryddskola - kärleksförklaringar direkt från trädgårdslandet

Låt Ernst guida dig igenom trädgårdslandets goda örter och du bjuds på allt från...

9 kaffemaskiner vi älskar_06
Artikel

9 kaffemaskiner - vilken kaffetyp är du?

Dagarna består av många kaffestunder. Det snabba morgonkaffet, förmiddagskoppen...

Mandelmanns surdegsbröd
Artikel

Konsten att starta en surdeg

Surdegsbakaren David Zetterström berättar om hur man egentligen börjar med sin surdeg...