10 krämiga kycklinggrytor

Kycklinggryta är perfekt att göra till många, ha i matlådan eller frysa in. Dessutom går det att variera på så många olika sätt att det är omöjligt att tröttna!

Här har vi samlat 10 fantastiska kycklinggrytor. Gräddiga grytor, krämiga grytor, kryddstarka grytor och grytor med smaker från alla världens hörn - välj vad som passar just er familj! 

Singaporeansk laksa

Sveriges mästerkock bjuder på en het nudelsoppa från Singapore med nudlar, kyckling och de karakteristiska friterade tofupuffarna.

Het kycklinggryta med honung

Krämig och sötstark kycklinggryta med smaker från det koreanska köket. Toppa grytan med stekt svamp och bjud med ris eller matvete.

Kycklinggryta med curry

Apelsinjuice tillsammans med curry ger en spännande smak men samtidigt är apelsinjuicen en källa till sötma. Detta är ett av våra absolut mest omtyckta kycklingrecept.

Krämig italiensk kycklinggratäng

Tareq Taylors krämiga gryta är fullproppad med goda smaker! Den görs dessutom i ugn vilket gör den otroligt lättlagad.
Sponsrat innehåll

Krämig kycklingstroganoff med svamp

Lättlagad och krämigt god stroganoff med kyckling och svamp, serveras med Svenskt Havreris. En perfekt vardagsmiddag som hela familjen gillar!

Kyckling i röd curry

Melker Anderssons kycklinggryta med thailändska smaker är en klassiker i thaiköket. Spicea upp med extra chili eller håll den härligt mild med extra kokosmjölk.