Baka till mors dag - 11 oslagbara tips!

Snabba, enkla bakverk eller mer avancerad tårta - du avgör bäst vad din mamma vill ha!
Kanske överraska med något av dessa 11 bakverk?

1. Pinocchiokladdkaka >>

Brittatårta, Glömmingetårta eller Herrgårdstårta - kärt barn har många namn. Här har Camilla Hamid tagit fram en kladdkakeversion av den ljuvliga klassikern marängtårta med sockerkaksbotten. Mamma kommer bli lyrisk!
Presenteras av Kökets kurser

2. Underbar chokladtårta >>

Chokladtårtan att uppvakta med på Alla hjärtans dag
I Teas suveräna tårtkurs får du inte bara lära dig hur du gör den bästa kladdkakan och chokladtårtan - utan även hur du kan pimpa den på ett fint sätt!

3. No bake mango cheesecake >>

Underbar cheesecake som du bakar enkelt utan ugn! Med en söt mangospegel och ätbara blommor blir det en fröjd får både öga och mun.

4. Rabarberkladdkaka med havresmul >>

Alltså, den här kladdkakan är både vacker, enkel och vansinnigt god. Tack Camilla för årets smarrigaste kladdkaka!
Sponsrat innehåll

5. Noblessetårta med choklad och lemon curd >>

Marabou Noblessetårta NY
En enkel och riktigt god tårta som passar året om - som midsommartårta, födelsedagstårta eller när du än vill fira lite extra. Dekorera tårtan extra festlig med Noblesse-choklad.

6. Krämig rabarbercheesecake >>

En helt ljuvlig cheesecake med smak av försommar - mamma kommer bli överlycklig!

8. Cookie dough trifle >>

En dekadent chokladdessert med flera lager av mumsigheter. Mixade oreokex och fluffig chokladmousse som toppas med vispad grädde, hallon och kulor av drömgod cookie dough. Mums!

9. Chokladpaj med mascarponefyllning >>

Choklad och paj.... vad kan gå fel? Toppa med en lyxigt krämig mascarponefyllning och några dekorativa rosblad - en perfekt överraskning på mors dag!

10. Baka en himmelsk rulltårta - här är våra bästa recept >>

Alltså, en rulltårta är ALDRIG fel. Här har vi val ut helt fantastiska, fantasifulla och underbart goda rulltårtor från våra kockar. Får det lov att vara en chokladbollsrulltårta, tiramisù-rulltårta, lakritsrulltårta eller en klassisk Budapestrulle?

11. Blåbärsbullar med vaniljkräm >>

Ingen kan baka bullar som Roy! Tvista det klassiska receptet med blåbär och vaniljkräm - den här är försvinnande god! Perfekt till mors dag-fikat!