Logga in och kombinera bra butikserbjudanden med våra bästa recept!
Höstens godaste recept på äppelpaj
Sätt guldkant på höstfikat med en nybakad äppelpaj, satsa på en klassiker som Tarte tatin eller baka en med extra allt. Här hittar du recept från Roy Fares, Sébastien Boudet, Johan Sörberg och Jessica Frej.
Fransk äppelpaj är med sina tunna fina äppelskivor en hyllning till pajen. Här står respekten för råvarorna i fokus. Det ska smaka äpple och smör – inga smulor, inget fiffigt, inget fluffigt, inget tjafs!
Dessert i glas med smak av äppelpaj och cheesecake i ett! Den här efterrätten är enkel att göra och går bra att förbereda. Lägg bara på smuldegen strax innan servering.
Superenkel kaka med äpplen, kondenserad mjölk, kaksmulor och Werther's Original. "Det kan inte bli lättare att baka en kaka än att bara lägga ingredienserna på varandra i en form och baka av. Det bästa är att denna lilla rackare verkligen är helt magisk." /Alexandra
En tjock och krämig vaniljsås till äppelpajen eller en lite lättare till brunchens färska bär? I Tommy Myllymäkis såskurs får du lär dig hemligheterna och knepen som gör att du alltid lyckas med dina såser. Här är några av Tommys bästa tips!