Höstens godaste recept på äppelpaj

Sätt guldkant på höstfikat med en nybakad äppelpaj, satsa på en klassiker som Tarte tatin eller baka en med extra allt. Här hittar du recept från Roy Fares, Sébastien Boudet, Johan Sörberg och Jessica Frej.

Lyxigaste äppelpajen à la Roy Fares >>

Äppelpaj extra allt - kan det bli bättre? Smulpajshimlen direkt!

Sébastiens franska äppelpaj >>

Fransk äppelpaj är med sina tunna fina äppelskivor en hyllning till pajen. Här står respekten för råvarorna i fokus. Det ska smaka äpple och smör – inga smulor, inget fiffigt, inget fluffigt, inget tjafs!

Smulpaj med äpplen och salt kolasås >>

Under ett berg av härliga smulor gömmer sig äppelbitar, kolasås och pekannötter. Kakkungen Roy, han kan han.
Sponsrat innehåll

Äppelpaj i glas med cheesecakekräm

Dessert i glas med smak av äppelpaj och cheesecake i ett! Den här efterrätten är enkel att göra och går bra att förbereda. Lägg bara på smuldegen strax innan servering.

Äppelpaj + cheesecake = sant

Kombinera två fantastiska bakverk och det kan inte bli annat än succé! Roy Fares kaneldoftande cheesecake med äpplen och smuldeg är ljuvligt god.

Tarte tatin - äppelpaj på franska >>

Karamelliserade äpplen under ett täcke av smördeg - inte konstigt att denna franska paj är så populär!
Sponsrat innehåll

ViktVäktarnas äppelpaj

Prova den här läckra äppelkakan med en pajdeg på havregryn som gör den härligt krispig.

Äppelpaj i sju magiska lager

Superenkel kaka med äpplen, kondenserad mjölk, kaksmulor och Werther's Original.
"Det kan inte bli lättare att baka en kaka än att bara lägga ingredienserna på varandra i en form och baka av. Det bästa är att denna lilla rackare verkligen är helt magisk." /Alexandra

Äppelpaj GI och LCHF

Den här pajen är vansinnigt god och passar den riktige GI-fanatikern och LCHF-anhängaren

Senaste recepten på äppelpaj

Populära äppelpajer