Höstens godaste recept på äppelpaj

Sätt guldkant på höstfikat med en nybakad äppelpaj, satsa på en klassiker som Tarte tatin eller baka en med extra allt. Här hittar du recept från Roy Fares, Sébastien Boudet, Johan Sörberg och Jessica Frej.

1. Lyxigaste äppelpajen à la Roy Fares >>

Äppelpaj extra allt - kan det bli bättre? Smulpajshimlen direkt!

2. Sébastiens franska äppelpaj >>

Fransk äppelpaj är med sina tunna fina äppelskivor en hyllning till pajen. Här står respekten för råvarorna i fokus. Det ska smaka äpple och smör – inga smulor, inget fiffigt, inget fluffigt, inget tjafs!

3. Smulpaj med äpplen och salt kolasås >>

Under ett berg av härliga smulor gömmer sig äppelbitar, kolasås och pekannötter. Kakkungen Roy, han kan han.

4. Höstens godaste galette >>

Har du testat den populära galetten än? Om inte är det dags nu - härligt rustikt med konjak, kardemumma och kanel. Och äpplen, så klart!

5. Knäckig, glutenfri äppelpaj >>

Glutenfri, knäckig och alldeles underbar... Jessica Frej äppelpaj är lika god som enkel att svänga ihop.

6. Äppelpaj + cheesecake = sant

Kombinera två fantastiska bakverk och det kan inte bli annat än succé! Roy Fares kaneldoftande cheesecake med äpplen och smuldeg är ljuvligt god.

7. Tarte tatin - klassikernas klassiker >>

Karamelliserade äpplen under ett täcke av smördeg - inte konstigt att denna franska paj är så populär!