Skogens mat

Här bjuder jägaren och stjärnkocken Gert Klötzke på sina bästa recept från skog och mark. Svamp, bär, fisk och vilt ligger till grunden för smakrikedommen i desa ljuvliga recept.

Vaniljglass med blåbärskompott
Betyg: 3.3 av 5 (9 röster)

Vaniljglass med blåbärskompott

Ted Johansson, Gert Klötzke
Gäddpaté med skaldjur
Gert Klötzke porträtt
Betyg: 4.67 av 5 (3 röster)

Gäddpaté med skaldjur

Gert Klötzke
Viltskav med kantareller
Gert Klötzke porträtt
Betyg: 4.8 av 5 (4 röster)

Viltskav med kantareller

Gert Klötzke
Hare med yorkshirepudding
Gert Klötzke porträtt
Betyg: 3.5 av 5 (2 röster)

Hare med yorkshirepudding

Gert Klötzke
Svampgulasch med potatis
Gert Klötzke porträtt
Betyg: 4 av 5 (4 röster)

Svampgulasch med potatis

Gert Klötzke
Rårörda lingon med mjölk och socker
Betyg: 3.5 av 5 (4 röster)

Rårörda lingon med mjölk och socker

Ted Johansson, Gert Klötzke