I samarbete med Scan

"Korvish" - barnens nya favorit!

Vill du äta mer grönt? Eller har du svårt att få barnen att äta grönsaker? Nu har det kommit en helt ny produkt på marknaden - "Korvish".

Aldrig förr har den gröna trenden varit så stor som nu! Vi strävar att äta mer hälsosamt och grönsaker blir allt viktigare på menyn. Scan har precis lanserat en ny produkt "Korvish", en korv som innehåller hälften kött och hälften grönsaker. 

Barnen är ofta vårt kvitto på om en produkt blir en succé på middagsbordet. Därför valde vi ut 7 barn i olika åldrar för att testa den nya korven.... och självklart berättade vi inte till en början att Korvish innehåller grönsaker!

Sa du "Korvish"?

Japp, Korvish är en helt vanlig korv, men den innehåller hälften Svensk Rapsgris och hälften svenskodlade grönsaker som morötter, gröna och gula ärtor. Korvish finns i tre olika smaker och går att variera i vanliga korvrecept i all oändlighet! 

Sugen på att testa? Receptet Korvish anchochili med rostad sötpotatis eller Korvish i pita med blomkålscouscous är riktiga godbitar för smaklökarna!

Goda recept med Korvish & Järpish