Italiensk tonfisksallad med oliver och mozzarella

10 snabba middagar med tonfisk

Har du en burk tonfisk eller två i skafferiet? Laga någon av dessa 10 fantastiskt goda (och lättlagade!) vardagsrätter. Tänk på att välja msc-märkt tonfisk.

Tuna melt - varm tonfiskmacka

En amerikansk klassiker värdig att serveras som middagsmacka. Mellan frasiga bröd göms en krämig tonfiskröra och smältande god ost. Mums!
Sponsrat innehåll

Tonfisksallad med avokado och srirachamajonnäs

Klassisk tonfisksallad med avokado, ägg och citron. Den här varianten hottas upp med en srirachamajonnäs! Perfekt som lättlagad vardagsmiddag eller sommarmat.

Bakad potatis med tonfiskröra

Bakad potatis med tonfiskröra är både enkelt och gott att laga! Blanda bara tonfisk med hackad gurka, rödlök och crème fraiche och krydda med salt och peppar till en krämig röra. Tillsammans med en bakad potatis är den alldeles ljuvlig!

Pastasallad med tonfisk, fetaost och frasiga kajennsmulor

Krämig och god pastasallad från Jamie Oliver - lättlagad och fullproppad med nyttigheter. En perfekt vardagsmiddag eller utomhuslunch.

Asiatisk rice bowl med tonfiskröra

Ljummen sallad med sushiris som bas serverad med krispiga grönsaker och en krämig och lite het tonfiskröra.
Sponsrat innehåll

Italiensk tonfisksallad med oliver och mozzarella

Lättlagad och fräsch sallad med smaker från Italien! Tonfisk i olja, mozzarella, tomater och gröna oliver. Servera som sommarlunch eller lättare middag – färdigt på 10 minuter!

Pasta al tono

Tommy Myllymäkis pasta och tonfisksås med tomat, vitt vin och kapris. Vardagslyx när den är som bäst!

Nudelsallad med krämig tonfiskröra

Somrig, smakrik och lättlagad sallad med glasnudlar som bas, krispiga grönsaker och en krämig och het röra med tonfisk i.

Pasta med tonfiskcrème och tomatsås

Prisvärd och lättlagad rätt med en tonfiskkräm smaksatt med kapris och vitlök som vänds runt med en enkel tomatsås och pasta.
Sponsrat innehåll

Bistro tuna umami

Bistro tuna umami
Hamburgerbröd fyllda med färsk tonfisk, umamidressing och en krispig sallad på sjögräs kommer bli en perfekt rätt att servera till helgen! Eller som lyxig vardagsmiddag.