Jens Linder

Recept från Jens Linder, kock och matjournalist. Genom sina matartiklar och recept i Dagens Nyheter och Gourmet har han gjort sig känd och uppskattad i matsverige.
Jens Linder tilldelades Tore Wretmanmedaljen av Svenska Kockars Förening 2006 för "sina berömvärda insatser och engagemang för svensk matkultur". Han är även författare till ett flertal kokböcker som fått priser av både Måltidsakademien och Gourmand World Cookbook Award.
Nedan kan du bland annat se recept ur Jens Linders fina kokböcker Långkok och Made in Sweden.
Visar recept: Jens Linder

Kräft- och svampsmörgås
Jens Linder, Pelle Holmberg
Macka med smörsopp, äpple och coleslaw
Pelle Holmberg, Jens Linder
Stensoppsallad niçoise
Pelle Holmberg, Jens Linder
Mushroom n’chips
Pelle Holmberg, Jens Linder
Ostronmussling på sicilianskt vis
Jens Linder, Pelle Holmberg
Mjuk pepparkaka med torkad frukt
Johanna Westman, Jens Linder
Wokade sesamkremlor
Pelle Holmberg, Jens Linder