Matiga våfflor

Grädda frasiga våfflor och servera dem med salta och matiga tillbehör. Då kan du (utan ursäkter!) äta och njuta av våfflor som en hel måltid - året runt!

Våffeldagen infaller varje år 25 mars och enligt traditionen bjuds då våfflor serverade med sylt och grädde. Men våfflor kan bli så mycket mer än en söt frestelse som bara äts en gång per år. Här har vi samlat matiga våfflor som tål att ätas året om. Bjud dem med matiga röror eller riv ner potatis eller någon annan rotfrukt i smeten för att göra dem extra mättande. Varför inte dela dem i mindre bitar och toppa med t ex rom eller räkor och servera som drinktilltugg eller en lyxig förrätt.

Matiga våfflor

Grundrecept på glutenfria våfflor

Fler recept på våfflor

  • Våffeltårta med sylt, grädde och jordgubbar

    Goda våfflor med bär

    Frasiga våfflor, Våffeltårta, chokladvåfflor och mycket mer!
    Sponsrat innehåll
  • Glutenfria våfflor med mandelmjöl

    Söta våfflor

    Vill du hellre ha en söt våffla? Här hittar du alla våra recept på våfflor.
  • 5 smarta våffeljärn – vilket passar dig bäst_nr 5

    5 smarta våffeljärn!

    Den 25 mars är det våffeldagen, men varför inte grädda och äta goda våfflor redan nu? Med ett bra våffeljärn, som passar dina behov, kommer det lätt bli både en och två våffelstunder innan februari är över!
    Presenteras av Kökets butik

Fler tips!