Knorr Vegolasagne på 20 minuter

Vegetarisk lasagne på 7 sätt

Ett köttfri lasagne är enkelt att sno ihop, och det blir så otroligt gott till middag och i matlådan dagen efter! Här är våra 7 receptfavoriter.

Det bästa med en vegetarisk lasagne är att du kan fylla den med just dina favoriter. Allt från klassiker som tomatsås och ost till grönsaker, svamp, linser och bönor. Inspireras av våra favoritrecept och skapa ditt eget.

1. Öppen lasagne, Jessica Frejs recept

Lättlagad "lasagne" som görs på öppet vis.

2. Lasagne med bönor

En grön och god vegolasagne fylld med smaker från bland annat grönkål, vitlök, lagrad ost, vita bönor och inlagda kronärtskockor!

3. Dantes vegetariska lasagne

Dantes bästa recept på vegetarisk lasagne som utöver klassiska ingredienser som bechamelsås och lasagneplattor består av en sås gjord på tomat, aubergine, zucchini och salvia.

4. Öppen vegetarisk lasagne

En variant på den goda rätten från Italien där du varvar lasagnens lager direkt på tallriken. Snyggt, snabblagat och väldigt gott!

5. Grön lasagne med spenat, morot och ricotta

En klassiker i grön tappning som passar finfint att frysa in.

6. Vegolasagne på 20 minuter

Världens snabbaste lasagne med ricotta, spenat och soltorkade tomater. Genom att låta lasagneplattorna koka med i tomatsåsen får de extra mycket smak – och lasagnen blir klar på bara 20 minuter.

7. Lasagne med zucchini och ricotta

Fräs riven morot och zucchini med vitlök och tomat, varva med ricotta, mozzarella och färska plattor och så skjuts in i ugnen. Superenkelt och gott!

Nya vegetariska recept

Snabb och smakrik budgetgryta
ENKELT
Zeta Tryffelpinsa med champinjoner
ENKELT
Zeta Pasta med brysselkål och valnötter
ENKELT
Råraka i våffeljärnet NY
BOB Klassiska amerikanska pannkakor