Knorr Vegolasagne på 20 minuter

Vegetarisk lasagne på 8 sätt

Ett köttfri lasagne är enkelt att sno ihop, och det blir så otroligt gott till middag och i matlådan dagen efter! Här är våra 8 receptfavoriter.

Det bästa med en vegetarisk lasagne är att du kan fylla den med just dina favoriter. Allt från klassiker som tomatsås och ost till grönsaker, svamp, linser och bönor. Inspireras av våra favoritrecept och skapa ditt eget.

Goda recept på vegolasagne

Enkel vegolasagne i en panna
Donal Skehan profilbild
Betyg: 5 av 5 (1 röster)

Enkel vegolasagne i en panna

Donal Skehan
20 m
Lasagne alla norma
Dante Zia Kökets middag 2023 NY
Betyg: 4 av 5 (7 röster)

Lasagne alla Norma

Dante Zia
Anamma Öppen lasagne med vispad mozzarella ny
Betyg: 5 av 5 (3 röster)

Öppen lasagne med vispad mozzarella

30 min
POPULÄRT
Dantes vegetariska lasagne
Dante Zia Kökets middag 2023 NY
Betyg: 4.4 av 5 (23 röster)

Dantes vegetariska lasagne

Dante Zia
Grön lasagne med spenat, morot och ricotta
Betyg: 3.8 av 5 (39 röster)

Grön lasagne med spenat, morot och ricotta

Sofia Antonsson
1 h
POPULÄRT
Knorr Vegolasagne på 20 minuter
Betyg: 4.1 av 5 (28 röster)

Vegolasagne på 20 minuter

20
POPULÄRT
Lasagne med bönor och kronärtskocka
Siri Barje 2016

Nya vegetariska recept

POPULÄRT
Zeinas melanzane alla parmigiana
zeina profilbild ny
Betyg: 4.6 av 5 (10 röster)

Zeinas melanzane alla parmigiana

Zeina Mourtada
55 min
Kurdiska linssbiffar
Markiz Talhaoui
Betyg: 5 av 5 (4 röster)

Kurdiska linsbiffar

Markiz Talhaoui Tainton
50 min
POPULÄRT
Soppa på rostade rotfrukter
zeina profilbild ny
Betyg: 4.8 av 5 (11 röster)

Soppa på rostade rotfrukter

Zeina Mourtada
50 min
POPULÄRT
Krämig dumpling soup med röd curry
Jennie Walldén KM
Grönsaksragu med tagliatelle
Siri Barje 2016
Betyg: 5 av 5 (8 röster)

Grönsaksragu med tagliatelle

Siri Barje
25 min
Ljummen zucchinisallad med grönkål
Siri Barje 2016
Betyg: 4.6 av 5 (5 röster)

Ljummen zucchinisallad

Siri Barje
Koppärriga mamma Chens tofu
Erik Videgård KK 2024
Betyg: 5 av 5 (3 röster)

Mamma Chens tofu

Erik Videgård
30 min